Kreiranje ili izbor nove baze podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ukoliko niste kreirali bazu podataka kada ste prvi put instalirali Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da kreirate novu ili izaberete postojeću bazu podataka.

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Kreiraj ili izaberi bazu podataka.

  Savet : Ako ne vidite meni " Menadžer za poslovne kontakte " u programu Outlook, Menadžer za poslovne kontakte za Outlook je aktiviran ili instaliran. Pogledajte članak Rešavanje problema sa instaliranjem Menadžera za poslovne kontakte za Outlook 2007 za dodatnu pomoć.

 2. Na stranici Kreirajte ili izaberite bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte izaberite jednu od sledećih opcija:

  • Kreiranje nove baze podataka

   Izaberite ovu opciju da biste podesili novu bazu podataka. Ime baze podataka koje po podrazumevanoj vrednosti glasi MSSmallBusiness automatski se kreira za novu bazu podataka, a vi možete otkucati i neko drugo ime.

   Napomena : Nije moguće ponovo upotrebiti ime baze podataka koje je ranije postojalo na računaru.

  • Izaberite postojeću bazu podataka

   Izaberite ovu opciju da biste se povezali sa postojećom bazom podataka.

   1. U polje Ime računara otkucajte lokaciju baze podataka. Ova lokacija može da bude ime vašeg lokalnog računara ili nekog drugog računara.

    Napomena : Pre nego što se povežete sa bazom podataka na drugom računaru, potrebno je da dobijete dozvolu za povezivanje od vlasnik baze podataka na udaljenom računaru.

   2. Kliknite na dugme Poveži se.

   3. Sa padajuće liste izaberite ime baze podataka.

Napomena : Takođe možete da uvezete baza podataka Menadžera za poslovne kontakte sa druge lokacije. Više informacija o uvozu baze podataka Menadžera za poslovne kontakte potražite u članku Uvoz i izvoz poslovnih podataka u Menadžeru za poslovne kontakte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×