Kreiranje i upravljanje spoljne grupe u usluzi Yammer

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Yammer sada omogućava vam da kreirate grupu koja uključuje spoljnim korisnicima. Ovo se zove spoljne grupe. Morate da kreirate grupu kao spoljne grupe – ne možete da promenite postojeće grupe da bude spoljne grupe posle činjenica.

Savet: Ovaj sadržaj je nova funkcionalnost koja je i dalje u razvoju. Da biste videli šta uskoro i za Yammer, pogledajte članak Office 365 plan.

Administrator grupe možete da dodate spoljnih korisnika u grupu. U javnom spoljne grupe, drugi korisnici u grupi da ukazuju na to Dodavanje spoljnog korisnika, ali administrator ima kontrolu nad da li taj korisnik se dodaje i mora da odobri za dodavanje spoljne člana. U privatnu spoljne grupe, samo administrator možete da dodate spoljni članovi, kao i u privatne grupe danas.

Spoljne grupe će izgledati razlikuje se od običnog Yammer grupe, tako da možete lako razlikovati grupe koje imate spoljne učesnike. Zaglavlje grupe za spoljne grupe će se pojaviti da su dodatne mreže učestvovanje u grupi kao sledeći snimak.

Snimak ekrana zaglavlja Yammer grupe, sa ikonom globusa koja pokazuje da je to spoljna grupa.

I spoljne grupe će biti uključeni u poseban odeljak u navigaciji sa leve strane, kao na sledeći snimak ekrana.

Snimak ekrana Yammer trake za navigaciju koji prikazuje odeljak „Spoljne grupe“

Moraju se korisnici pozvani da učestvujete iz spoljne grupe koje se nalaze na drugu mrežu da biste prihvatili pozivnicu pre nego što možete da vidite sadržaj u grupi.

Ako ne želite da dozvolite spoljne grupe na mreži, možete da izaberete iz spoljne grupe. Koristite iste metode da biste odbili saglasnost spoljne grupe dok koristite za odbijanju omogućava razmenu spoljne učesnike. Ako ste se već prijavili iz spoljnu razmenu poruka, automatski saglasnost za spoljne grupe kao i.

Kreiranje spoljne grupe

Kada kreirate grupu, možete da odredite ako je unutrašnji ili spoljne grupe. Ne mogu da promene ovu postavku kada kreirate grupu.

Kreiranje spoljne grupe
 1. U usluzi Yammer, na listi grupe, izaberite stavku Kreiraj grupu.

  Otvara se dijalog Kreiranje nove grupe A. Ako ste mreže dozvoljava spoljne grupe, videćete opcije za kreiranje grupe internu ili spoljne grupe kao sledeći snimak.

  Snimak ekrana koji prikazuje da možete odabrati da napravite unutrašnju ili spoljnu grupu
 2. Izaberite Spoljne grupe.

 3. Otkucajte ime u polju Ime grupe .

 4. Unesite imena osoba da biste dodali grupu u polju Članovi grupe .

 5. Odaberite da li želite da napravite grupu javni ili privatni.

 6. Odaberite stavku Kreiraj grupu.

Možete pronaći spoljne grupe na mreži na isti način da pronađete spoljnim korisnicima. Više informacija potražite u članku Pronalaženje poruka spoljnih učesnika u mreži Yammer.

Najčešća pitanja o odbijanju saglasnosti

Napomena: Samo Yammer Enterprise mreže može saglasnosti spoljne grupe.

P: ne želim da spoljne grupe omogućena za moju mrežu. Da biste onemogućili ga koje opcije imam?

Najbolji način za kontrolisanje spoljni trenutnih poruka u mrežu Yammer je tako što ćete odabrati da imate Yammer mreže da biste nametnuli Exchange pravilima prenosa u Yammer. Za više detalja o kako ovo funkcioniše, pogledajte članak kontrola spoljnih trenutnih poruka u mreži Yammer pomoću Exchange pravila za prenos. Ako je ova funkcionalnost bezbednosti i dalje nije dovoljno, takođe imate opciju da Blokiraj korisnike:

 • Blokiraj korisnike iz Kreiranje spoljne grupe    Imate opciju da biste blokirali korisnike sa Kreiranje spoljne grupe. Ovo je isti kontrola da biste blokirali razmenu spoljne učesnike. Blokiranje korisnika na ovaj način obezbeđuje taj sadržaj unutar vaše Yammer mreža neće uputiti vidljive spoljnim korisnicima putem spoljne grupe. To znači da ljudi u vašoj mreži će moći da kreira spoljne grupe.

 • Dozvoli samo ulazni spoljne grupe    Možete da blokirate korisnike iz Kreiranje spoljne grupe u svoju mrežu, ali još uvek Dozvoli korisnicima da pozovu grupama koje se nalaze na drugim mrežama.

 • Zaštitni zid mreže Yammer    Zasebno, možete da koristite logičke zaštitni zid za sprečavanje korisnika kreiranja ili pridruživanja spoljne grupe u Yammer mrežama, kao što su partnera ili klijenta organizacije, u tom Yammer mrežom. Međutim, možemo izuzetno bi se sprečilo ograničavanje trenutnih poruka na ovaj način zato što on će uzrokovati korisnicima da izgleda teško da stupite u kontakt i sarađujete sa Yammer ekvivalentom probleme sa odbijanju e-pošte, i on će se ograničiti angažovanje unutar Yammer.

Ako ne želite da koristite pravila za prenos exchange da biste blokirali korisnika i želite da saglasnost koristeći jedan od ovih metoda, moraćete da podrži kontakt.

P: Ako odlučim da koristim zaštitni zid za sprečavanje spoljnih grupe, koju funkcionalnost moja mreža neće primiti?

Dok nastavljamo inovatori Yammer, dodatne nove mogućnosti će biti izgrađen kao deo spoljne grupe okvira. Blokiranje spoljnog deljenja i čak i više tako, koristite zaštitni zid za sprečavanje spoljnih poruka korisnicima, će ostaviti neke buduće Yammer mogućnosti dostupne klijentima. Dok nastavljamo da rade na Yammer, biće da li objaviti koje funkcije nadograđuju okvira spoljnu razmenu poruka tako da kompanije znam koje funkcije te osobe će primiti.

P: mogu li da koristim spoljne grupe, ali ne spoljnu razmenu poruka?

Ne, ako ste saglasnost za spoljnu razmenu poruka, ne možete da izaberete u za spoljne grupe. Izaberete ili spoljnu razmenu poruka i spoljne grupe u isto vreme.

P: da li će moći da kreiraju spoljne grupe na spoljnoj mreži?

Ne. Trenutno kreiranja spoljne grupe će biti ograničeni na kanonsko mreža i nije dostupan na spoljne mreže.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×