Kreiranje i osoblju vaše rezervacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezervacije možete planirano i osoblje na dva načina. Prvi put je klijent pomoću samostalne rezervisanje stranicu ili u ugrađeni rezervisanje stranicu koja integrišete u vaše veb lokacije. Drugi način je za vas ili jedan od vaših zaposlenih da biste uneli kritike ručno, kao što su kada klijenta poziva za zakazanu obavezu, na primer, umesto da zahtevate jedno do vaše veb lokacije. Ovaj članak pokriva ručnog scenario.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

 1. U Office 365, izaberite pokretanje aplikacija, a zatim izaberite rezervacije.

 2. U oknu za navigaciju izaberite stavku Kalendar > novi rezervisanje.

  Dugme "Nova rezervacije" na stranici rezervacije kalendara

 3. Izaberite uslugu treba da obezbedi. U članku Definisanje vaše ponude usluge za usluge podesim uputstva.

 4. Unesite korisnička informacija, uključujući ime, e-adresu, broj telefona i druge važne detalje.

 5. Izaberite člana osoblja za pružanje usluga. Lista članova osoblja prikazan je zasnovan na šta možete da podesite na stranici usluge.

  Lista članova osoblja koje možete odabrati za ovaj rezervisanje

 6. Unesite detalje usluga, uključujući datum, vreme, lokacija i druge relevantne informacije. Kada unesete važeću e-adresu za klijenta, dugme " Sačuvaj " će se promeniti da biste poslalii videćete poruku koji vam govori da će biti poslata potvrda klijentu. Korisnička potvrda sadrži prilog da biste je dodali u svoj kalendar. Članovi osoblja izabrane takođe će primiti poziva za sastanak sa informacijama o zakazanu obavezu tako da možete ga dodati svoje lične kalendare.

 7. Izaberite stavku Dodaj podsetnik u e-pošte.

 8. Navedite kada podsetnik treba poslati, gde je treba da se šalju (klijent, osoblje, Svi učesnici), a šta bi trebalo da bude poruka podsetnika.

 9. Izaberite Sačuvaj > Pošalji.

  Evo primera podsetnik za klijente će primiti putem e-pošte.

  Primer za podsetnika isporučena klijentima putem e-pošte

Takođe pogledajte

Kreiranje spiska osoblja

Podešavanje zaposlenih radno vreme

Planiranje poslovnih aktivnosti, vreme, i odmora

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×