Kreiranje i dodavanje potpisa u poruke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Outlook 2013 i Outlook 2016 možete da napravite personalizovane potpise za e-poruke koji sadrže tekst, slike, elektronsku vizitkartu, logotip ili čak sliku rukom napisanog potpisa. Možete da podesite da se potpisi automatski dodaju svim odlaznim porukama ili da odaberete kojim porukama će se dodavati potpis.

Ako želite da vidite kako se radi, Idite direktno na video zapisu ispod.

Kreirajte potpis i odaberite kada Outlook dodaje potpis u poruke

Važno : Ako imate Microsoft nalog Office 365 i koristite Outlook i Outlook na vebu ili Outlook na vebu za preduzeća, morate da kreirate potpis u svakoj. Da biste kreirali i korišćenje potpisa za e-poštu u Outlook Web App, pogledajte članak Kreiranje i dodavanje potpisa e-pošte u programu Outlook Web App.

 1. Napravite novu e-poruku.

 2. Na kartici Poruka, u grupi Uključi odaberite stavke Potpis > Potpisi.

  Komanda „Potpis“

 3. U okviru Izaberite potpis za uređivanje odaberite stavku Novo i u dijalogu Novi potpis otkucajte ime potpisa.

 4. U okviru Izaberi podrazumevani potpis, podesite sledeće opcije za potpis:

  • Sa liste nalog e-pošte , odaberite stavku nalog e-pošte da dodelite potpis. Možete da imate različite potpise za svaki nalog e-pošte.

  • Sa liste nove poruke izaberite potpis koji želite da se automatski dodaju sve nove e-poruke. Ako ne želite da se automatski prijavite nove e-poruke, prihvatite podrazumevane opciju (nijedno).

  • Sa liste Odgovori/prosleđivanja odaberite potpis koji želite da automatski dodajete (automatsko potpisivanje) prilikom odgovaranja na poruke ili njihovog prosleđivanja. U suprotnom, prihvatite podrazumevanu opciju (nijedan).

 5. U okviru Uređivanje potpisa otkucajte potpis, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Unesite novi potpis koji ćete koristiti u e-porukama

  Napomene : Možete da kreirate blok potpisa kao što je onaj na snimku ekrana. Dodajte više informacija, na primer radno mesto i broj telefona ispod imena (potpisa).

  Možete da promenite izgled teksta možete da dodate pomoću mini-oblikovanja trake sa alatkama iznad okvira za tekst. Možete da dodate i ikonama društvenih medija i veze. Više informacija potražite u članku Umetanje hiperveze na Facebook i Twitter u potpis za e-poštu.

  Pošto ste kreirali potpis, Outlook ne ga dodate u poruke koje ste otvorili u koraku 1, čak i ako odaberete da biste primenili potpisa u sve nove poruke. Moraćete da biste dodali potpis ručno ovu jednu poruku.

Ručno umetanje potpisa

Ako ne odaberete da biste umetnuli potpis za sve nove poruke ili odgovore i prosleđene poruke, možete da i dalje ručno umetanje potpisa.

 1. U e-poruka, u grupi Uključi na traci, izaberite potpis.

 2. Odaberite stavku potpis izletanje meniju koji se pojavi.

  Napomena : Ako imate više od jednog potpisa, možete da se prebacujete između njih tako što ćete odabrati odgovarajući potpis iz menija izletanje u koraku 2.

Pogledajte kako se radi

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×