Kreiranje i ažuriranje radnih prostora za sastanak ili povezivanje sa njima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Kreiranje novog radnog prostora za sastanak

Povezivanje sa postojećim radnim prostorom za sastanak

Ažuriranje poziva za sastanak i radnog prostora za sastanak

Uklanjanje veze ka radnom prostoru za sastanak iz poziva za sastanak

Brisanje radnog prostora za sastanak

Kreiranje novog radnog prostora za sastanak

 1. U novom ili postojećem pozivu za sastanak, na kartici Sastanak, u grupi Učesnici kliknite na dugme Radni prostor za sastanak.

 2. U poziv za sastanak dodajte sledeće informacije ukoliko ih do sada niste dodali:

  • U polje Za dodajte imena osoba koje želite da pozovete ili dodajte ime liste distribucije. Imena ovih učesnika automatski će biti prikazana u radnom prostoru na listi Učesnici pošto pošaljete poziv.

  • U polje Tema upišite naslov sastanka. Ovaj naslov automatski se prikazuje na vrhu radnog prostora i koristi se kao ime lokacije u adresi radnog prostora.

  • Precizirajte datum, vreme i lokaciju sastanka. Ove informacije će automatski biti prikazane ispod naslova u radnom prostoru.

   Napomena : Ako želite da sastanak predstavlja grupu periodičnih sastanaka, na kartici Sastanak, u grupi Opcije kliknite na dugme Ponavljanje, a zatim dovršite informacije o sastancima.

 3. Izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Prvo podešavanje radnog prostora   

   Ako ranije niste kreirali radni prostor za sastanak niti ste se povezivali sa postojećim, moraćete da precizirate lokaciju (server) na koju želite da postavite radni prostor, a zatim izaberete jezik i predložak koji želite da koristite.

   1. U oknu zadataka Radni prostor za sastanak kliknite na vezu Promeni postavke.

    Za informacije o svakoj postavci kliknite na vezu Više informacija na dnu okna zadataka.

   2. U koraku 1 u oknu zadataka izaberite lokaciju za radni prostor.

   3. U koraku 2 u oknu zadataka izaberite opciju Kreiranje novog radnog prostora, a zatim izaberite jezik i tip predloška. Ove postavke postaju podrazumevane za radne prostore koje ćete kreirati ubuduće.

   4. Kada dovršite postavke, kliknite na dugme U redu da biste se vratili u prvo okno zadataka.

   5. Kliknite na dugme Kreiraj.

    Napomena : Kada kliknete na dugme Kreiraj, radni prostor će biti kreiran na lokaciji koju ste precizirali. Ako želite da koristite drugu lokaciju ili predložak za ovaj radni prostor, morate da kreirate drugi radni prostor sa željenim postavkama. Potrebno je da izbrišete drugi radni prostor ako ne nameravate da ga koristite.

  • Podešavanje dodatnih radnih prostora za sastanak   

   Ako ste prethodno kreirali radni prostor za sastanke ili ste se povezali sa njim, ova lokacija i postavke predloška postale su podrazumevane postavke i pojavljuju se u prvom oknu zadatka. Postupite na neki od sledećih načina:

   1. U oknu zadataka kliknite na dugme Kreiraj da biste koristili podrazumevane postavke za novi radni prostor.

   2. Kliknite na vezu Promeni postavke u oknu zadataka, a zatim izaberite postavke koje želite da koristite da biste promenili podrazumevane vrednosti. Kada dovršite postavke, kliknite na dugme U redu da biste se vratili u prvo okno zadataka, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

   3. Kliknite na vezu Idi na radni prostor u oknu zadataka da biste otvorili pregledač i prikazali radni prostor. Druga mogućnost je da kliknete na vezu koja je dodata u telo poziva za sastanak. Sada ili kasnije možete da dodate informacije, odnosno prilagodite radni prostor.

 4. Vratite se u Microsoft Office Outlook 2007 tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera ALT+TAB kako biste dovršili poziv za sastanak.

 5. Izvršite jednu od sledećih radnji:

  • Kliknite na dugme Pošalji da biste poslali poziv za sastanak i pozvali navedene osobe na sastanak i u radni prostor. Ako je ovo poziv za sastanak koji ste ranije poslali, kliknite na dugme Pošalji ažurirano.

Više informacija o kreiranju radnog prostora za sastanak ili povezivanju sa njim potražite u pomoći u radnom prostoru za sastanak.

Vrh stranice

Povezivanje sa postojećim radnim prostorom za sastanak

Napomena : Ne možete se povezati sa postojećim radnim prostorom za sastanke koji sadrži periodične događaje.

 1. U novom ili postojećem pozivu za sastanak, na kartici Sastanak, u grupi Učesnici kliknite na dugme Radni prostor za sastanak.

 2. U poziv za sastanak dodajte sledeće informacije ukoliko ih do sada niste dodali:

  1. U polje Za dodajte imena osoba koje želite da pozovete ili dodajte ime liste distribucije. Imena ovih učesnika automatski će biti prikazana u radnom prostoru na listi Učesnici pošto pošaljete poziv.

  2. U polje Tema upišite naslov sastanka. Ovaj naslov automatski se prikazuje na vrhu radnog prostora i koristi se kao ime lokacije u adresi radnog prostora.

  3. Precizirajte datum, vreme i lokaciju sastanka. Ove informacije će automatski biti prikazane ispod naslova u radnom prostoru.

   Ako želite da sastanak predstavlja grupu periodičnih sastanaka, na kartici Sastanak, u grupi Opcije kliknite na dugme Ponavljanje, a zatim dovršite informacije o sastancima.

  4. Kliknite na tekst u odeljku Savet na dnu okna zadataka.

  5. U koraku 1 u oknu zadataka izaberite lokaciju radnog prostora sa kojim želite da se povežete.

  6. U koraku 2 u oknu zadataka izaberite opciju Povezivanje sa postojećim radnim prostorom, a zatim izaberite radni prostor koji želite da koristite. Ako niste sigurni da ste izabrali odgovarajući radni prostor, kliknite na vezu Prikaz radnog prostora da biste proverili.

  7. Kada dovršite postavke, kliknite na dugme U redu da biste se vratili u prvo okno zadataka.

  8. Kliknite na dugme Veza.

 3. Kliknite na vezu Idi na radni prostor u oknu zadataka da biste otvorili pregledač i prikazali radni prostor. Druga mogućnost je da kliknete na vezu koja je dodata u telo poziva za sastanak. Sada ili kasnije možete da dodate informacije, odnosno prilagodite radni prostor.

 4. Vratite se u Office Outlook 2007 tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera ALT+TAB kako biste dovršili poziv za sastanak.

 5. Izvršite jednu od sledećih radnji:

  1. Kliknite na dugme Pošalji da biste poslali poziv za sastanak i pozvali navedene osobe na sastanak i u radni prostor. Ako je ovo poziv za sastanak koji ste ranije poslali, kliknite na dugme Pošalji ažurirano.

  2. Ako želite da sačuvate poziv za sastanak, ali ne i da ga pošaljete, na kartici Zakazana obaveza, u grupi Opcije kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori. U radni prostor neće biti poslate informacije o učesnicima, već samo ostali detalji sastanka (tema, naslov, datum, vreme i lokacija).

Više informacija o kreiranju radnog prostora za sastanak ili povezivanju sa njim sa lokacije Windows SharePoint Services 3.0 potražite u pomoći u radnom prostoru za sastanak.

Vrh stranice

Ažuriranje poziva za sastanak i radnog prostora za sastanak

Možete da ažurirate učesnike sastanka, lokaciju, datum ili vreme u pozivu za sastanak. Outlook će poslati ispravke u radni prostor. Promene morate da izvršite iz samog radnog prostora za sastanak da biste promenili ostale informacije u njemu.

 1. Otvorite poziv za sastanak koji sadrži vezu ka radnom prostoru.

 2. Promenite informacije u bilo kom od sledećih polja: Za, Lokacija, Vreme početka, Vreme završetka.

 3. Kliknite na dugme Pošalji ažurirano da biste u radni prostor i učesnicima poslali sve ispravke.

Napomena : 

 • Ako ažurirate poziv za sastanak i kliknete na dugme Sačuvaj i zatvori, ažurirane informacije neće biti poslate u radni prostor za sastanak. Morate da kliknete na dugme Pošalji ažurirano da biste poslali ažurirane informacije.

 • Više informacija o menjanju ostalih informacija u radnom prostoru potražite u pomoći u radnom prostoru.

Vrh stranice

Uklanjanje veze ka radnom prostoru za sastanak iz poziva za sastanak

Ako više ne želite da poziv za sastanak bude povezan sa nekim radnim prostorom, iz tela poziva možete ukloniti vezu i tekst koji je bio automatski dodat uz nju. Kada uklonite vezu, radni prostor više neće biti ažuriran promenama koje napravite u pozivu za sastanak. Uklanjanjem veze ne briše se radni prostor. Kasnije u taj ili drugi poziv za sastanak možete da dodate vezu ka ovom radnom prostoru za sastanak. Možete i da izbrišete radni prostor ako odlučite da ga ne koristite.

Napomena : Ako se poziv za sastanak odnosi na grupu periodičnih sastanaka, vezu nije moguće ukloniti iz samo jednog sastanka u grupi. Vezu možete da uklonite samo iz cele grupe. Nakon toga više nećete moći da povežete taj radni prostor sa bilo kojim pozivom za sastanak. Međutim, moći ćete da povežete originalnu grupu periodičnih sastanaka sa nekim drugim radnim prostorom.

 • U oknu zadataka radnog prostora za sastanak kliknite na dugme Ukloni. Na ovaj način uklanja se veza iz tela poruke.

Da biste izbrisali radni prostor, posetite ga i pogledajte pomoć u vezi sa brisanjem lokacija.

Vrh stranice

Brisanje radnog prostora za sastanak

Radni prostor za sastanak ne možete izbrisati iz programa Office Outlook 2007. Ovu lokaciju možete da izbrišete iz radnog prostora ili sa matične Web lokacije u kojoj radni prostor za sastanak predstavlja podlokaciju.

Više informacija o brisanju lokacije potražite u pomoći u radnom prostoru.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×