Kreiranje grafikona na osnovu uvezene tekstualne datoteke ili Lotus 1-2-3 datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dužina uvezenih podataka može da bude do 4000 redova, a njihova širina do 4000 kolona, ali grafikon ne može da prikaže više od 255 grupa podataka.

 1. Prebacite se na list sa podacima.

  Kako?

 2. Izaberite ćeliju za koju želite da bude početak uvezenih podataka, obično gornju levu ćeliju lista sa podacima.

 3. U meniju Uređivanje izaberite stavku Uvoz datoteke.

 4. U okviru Pogledaj u izaberite disk jedinicu, fasciklu ili Internet lokaciju koja sadrži datoteku.

  Da biste otvorili datoteku kreiranu u drugom programu, sa liste Datoteke tipa izaberite željeni format datoteke. U polje Ime datoteke možete da upišete i oznaku tipa datoteke; na primer, upišite *.txt da biste pronašli tekstualne datoteke. Na listi fascikli pronađite fasciklu sa željenom datotekom, a zatim dvaput kliknite na nju da biste je otvorili.

 5. Dvaput kliknite na željenu datoteku za uvoz.

  Ako uvozite tekstualnu datoteku, pojaviće se čarobnjak za uvoz teksta. Sledite korake u čarobnjaku da biste naveli način raspoređivanja podataka u listu da podacima.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×