Kreiranje formule niza

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U aplikaciji Excel Online možete da vidite formule niza ako ih radna sveska koju otvarate već ima. Ali nećete moći da kreirate formulu niza u ovoj verziji programa Excel pritiskom kombinacije tastera Ctrl+Shift+Enter, što umeće formulu između otvorene i zatvorene zagrade ({ }). Ni ručni unos tih zagrada neće pretvoriti formulu u formulu niza.

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da koristite za dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku da biste kreirali formulu niza. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i Kreirajte formulu niza.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×