Kreiranje fascikle za pretragu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : U programu Outlook 2016, kada pretražujete poruke pomoću Više opcija traženja u najčešće korišćene tekstualnih polja, možda ćete dobiti sledeću poruku o grešci: Outlook ne možete da izvršite pretragu. Outlook ne može da prikaže ovaj prikaz. Iz memorije ili sistemskih resursa. Zatvorite neke windows ili program i pokušajte ponovo. Aktivno radimo na ovaj problem da biste prepustili ispravci. U međuvremenu, pogledajte ovaj članak rešenja i više informacija.

Fascikla za pretragu je virtuelna fascikla koja obezbeđuje prikaz svih stavki e-pošte koje ispunjavaju određene kriterijume pretrage. Na primer, fascikla za pretragu Nepročitana pošta omogućava vam da prikažete sve nepročitane poruke u jednoj fascikli, iako su te poruke možda sačuvane u različitim fasciklama.

Napomene : 

 • Fascikle za pretragu ne mogu da sadrže rezultate pretrage iz više Outlook datoteka sa podacima (.pst).

 • Fascikle za pretragu podržavaju prefiks koji se podudaraju u tekstualne niske koje ste naveli. Na primer, ako želite da uključite sve poruke koje sadrže reč „” u fascikli za pretragu, fascikla za pretragu uključuje poruke koji sadrži reči kao što su „kiša” ili „kišovito”. Reči kao što su „mozak” isključuju.

Dodavanje unapred definisane fascikle za pretragu

 1. Izaberite meni " fascikli ".

 2. U grupi novo izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  Tasterska prečica    Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+Shift+P.

 3. Sa liste Izaberite fasciklu za pretragu izaberite fasciklu za pretragu koju želite da dodate. Pomerajte se nadole na listi da biste kreirali prilagođenu fasciklu za pretragu.

 4. Neke od podrazumevanih fascikli za pretragu vam omogućava da prilagođavate pretragu. Na primer, ako izaberete pošte sa određenim rečima, u okviru Prilagodi fasciklu za pretragu, Navedite reči da biste koristili.

 5. Da biste izabrali drugo poštansko sanduče da biste pretražili, u okviru Prilagodi fasciklu za pretragu, kliknite na padajući okvir Pretraži poštu u , a zatim sa liste izaberite poštansko sanduče.

Savet : Da biste promenili kriterijume za fascikle za pretragu, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu na listi fascikli, izaberite stavku Prilagodi ovu fasciklu za pretragu, > kriterijume, a zatim promenite kriterijume.

Vrh stranice

Kreiranje prilagođene fascikle za pretragu

 1. Izaberite meni " fascikli ".

 2. U grupi Novo kliknite na dugme Nova fascikla za pretragu.

  Tasterska prečica    Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+Shift+P.

 3. Sa liste Izaberite fasciklu za pretragu izaberite stavku Kreirajte prilagođenu fasciklu za pretragu.

 4. U okviru Prilagođavanje fascikle za pretragu kliknite na dugme Odaberi.

 5. Otkucajte ime prilagođene fascikle za pretragu.

 6. Kliknite na dugme Kriterijumi, a zatim izaberite željene opcije.

  • Kartica Poruke sadrži kriterijume za sadržaj ili svojstva poruke kao što su pošiljalac, ključne reči ili primaoci.

  • Kartica Dodatne opcije sadrži kriterijume o drugim uslovima za poruku kao što su važnost, zastavice, prilozi ili kategorizacija.

  • Kartica Više opcija omogućava vam da kreirate detaljne kriterijume. U okviru Definišite dodatne kriterijume kliknite na dugme Polje, izaberite željeni tip kriterijuma i na listi izaberite određeni kriterijum. Zatim u poljima Uslov i Vrednost izaberite željene opcije i kliknite na dugme Dodaj na listu. Ponovite radnju za svaki kriterijum koji želite da dodate ovoj fascikli za pretragu i kliknite na dugme U redu.

 7. Kliknite na dugme Potraži, izaberite fascikle koje želite da budu pretražene.

 8. Kliknite na dugme U redu da biste zatvorili sve otvorene dijaloge.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×