Kreiranje fascikle za pretragu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : U programu Outlook 2016, kada pretražujete poruke pomoću Više opcija traženja u najčešće korišćene tekstualnih polja, možda ćete dobiti sledeću poruku o grešci: Outlook ne možete da izvršite pretragu. Outlook ne može da prikaže ovaj prikaz. Iz memorije ili sistemskih resursa. Zatvorite neke windows ili program i pokušajte ponovo. Aktivno radimo na ovaj problem da biste prepustili ispravci. U međuvremenu, pogledajte ovaj članak rešenja i više informacija.

Fascikla za pretragu je virtuelna fascikla koja obezbeđuje prikaz svih stavki e-pošte koje ispunjavaju određene kriterijume pretrage. Na primer, fascikla za pretragu Nepročitana pošta omogućava vam da prikažete sve nepročitane poruke u jednoj fascikli, iako su te poruke možda sačuvane u različitim fasciklama.

Napomene : 

 • Fascikle za pretragu ne mogu da sadrže rezultate pretrage iz više Outlook datoteka sa podacima (.pst).

 • Fascikle za pretragu podržavaju podudaranje prefiksa u tekstualnim niskama koje navedete. Na primer, ako u fasciklu za pretragu želite da uključite sve poruke koje sadrže reč „kiša“, fascikla za pretragu uključuje i poruke sa rečima kao što su „kiši“ ili „kišno“. Reči kao što je „niša“ su izuzete.

Dodavanje unapred definisane fascikle za pretragu

 1. U prikazu Pošta izaberite stavku Fascikla.

 2. U grupi Novo izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  Tasterska prečica    Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+Shift+P.

 3. Na listi Izaberite fasciklu za pretragu izaberite fasciklu za pretragu koju želite da dodate.

 4. Ako budete upitani, u odeljku Prilagodi fasciklu za pretragu navedite kriterijume pretrage koji će se koristiti.

 5. Da biste za pretragu izabrali drugo poštansko sanduče, u okviru Prilagodi fasciklu za pretragu kliknite na strelicu pored polja Pretraži poštu u i sa liste izaberite poštansko sanduče.

Savet : Da biste promenili kriterijume za fasciklu za pretragu, u oknu za navigaciju kliknite desnim tasterom miša na nju, izaberite stavku Prilagodi ovu fasciklu za pretragu, kliknite na dugme Kriterijumi, a zatim promenite kriterijume. Kriterijume fascikli za pretragu u grupi Čitanje pošte, kao što su Prijemno poštansko sanduče, Radne verzije ili Poslate stavke, nije moguće promeniti.

Vrh stranice

Kreiranje prilagođene fascikle za pretragu

 1. U prikazu Pošta izaberite stavku Fascikla.

 2. U grupi Novo izaberite stavku Nova fascikla za pretragu.

  Tasterska prečica    Da biste kreirali fasciklu za pretragu, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+Shift+P.

 3. Sa liste Izaberite fasciklu za pretragu izaberite stavku Kreirajte prilagođenu fasciklu za pretragu.

 4. U okviru Prilagođavanje fascikle za pretragu kliknite na dugme Odaberi.

 5. Otkucajte ime prilagođene fascikle za pretragu.

 6. Kliknite na dugme Kriterijumi, a zatim izaberite željene opcije.

  • Kartica Poruke sadrži kriterijume za sadržaj ili svojstva poruke kao što su pošiljalac, ključne reči ili primaoci.

  • Kartica Dodatne opcije sadrži kriterijume o drugim uslovima za poruku kao što su važnost, zastavice, prilozi ili kategorizacija.

  • Kartica Više opcija omogućava vam da kreirate detaljne kriterijume. U okviru Definišite dodatne kriterijume kliknite na dugme Polje, izaberite željeni tip kriterijuma i na listi izaberite određeni kriterijum. Zatim u poljima Uslov i Vrednost izaberite željene opcije i kliknite na dugme Dodaj na listu. Ponovite radnju za svaki kriterijum koji želite da dodate ovoj fascikli za pretragu i kliknite na dugme U redu.

 7. Kliknite na dugme Potraži, izaberite fascikle koje želite da budu pretražene.

 8. Kliknite na dugme U redu da biste zatvorili sve otvorene dijaloge.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×