Kreiranje dokumenta iz usluge OneDrive For Business

Kad ste prijavljeni u Office 365, možete brzo da kreirate nove Office dokumente, bez obzira na to radite li u usluzi OneDrive for Business ili biblioteci lokacije tima.

Kreiranje dokumenta u usluzi Office 365

Niste sigurni gde da ga kreirate? Pogledajte članak Da li treba da sačuvam dokumente u usluzi OneDrive for Business ili na lokaciji tima?

  1. Na vrhu stranice izaberite stavku OneDrive ili izaberite stavke Lokacije > Lokacija tima.

Office 365 navigacija sa prikazanom lokacijom stavki „OneDrive for Business“ i „Lokacije“

  1. Izaberite stavku Novi dokument, a zatim odaberite tip dokumenta koji želite da kreirate.


Opcije sistema Office Online koje možete koristiti preko dugmeta „Novo“ u usluzi OneDrive for Business

  1. Otkucajte ime i kliknite na dugme U redu. Novi dokument se otvara u Office Online programu za izabrani tip Office dokumenta.

  2. Kada završite, izaberite stavku Datoteka > Izađi u usluzi Office Online.

    Savet    Ako želite pristup svim funkcijama aplikacije, možete se prebaciti na punu Office aplikaciju. Na primer, ako radite u usluzi Word Online, izaberite stavku Otvori u programu Word da biste nastavili da radite na dokumentu u programu Word.

Otvaranje pune Office aplikacije umesto pokretanja usluge Office Online

Kreiranje dokumenta u Office aplikaciji za računare

Otvorite željenu Office aplikaciju na računaru i izaberite stavke Datoteka>Novo.

Ako ste prijavljeni u Office 365 i pretplata uključuje Office, možete instalirati najnoviju verziju. U vrhu stranice u usluzi Office 365 izaberite stavke Postavke Dugme „Postavke“ >Office 365 postavke>Softver.

Kada završite, u meniju Datoteka kliknite na dugme Sačuvaj kao da biste sačuvali dokument na računaru ili, ako koristite Office 365, na lokaciji tima ili u usluzi OneDrive for Business.

Primenjuje se na: SharePoint Online, Office 365 Small Business Admin, Office 365 Admin, Office 365 End User, SharePoint Online WebsiteDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik