Kreiranje dodatnih kalendara

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pored na podrazumevani Microsoft Outlook kalendara, možete da kreirate druge Outlook kalendare. Na primer, možete da kreirate kalendar za svoje lične zakazane obaveze, nezavisno od poslovni kalendar.

Savet : Pogledajte članak Objavljivanje i deljenje kalendara na lokaciji Office.com da delite kalendare sa drugim osobama.

 1. U modulu „Kalendar“, na kartici Fascikla, u grupi Novo kliknite na dugme Novi kalendar.

  Dijalog „Kreiranje nove fascikle“

  Napomena : Ako se nalazite u modulu „Pošta“, „Kontakti“, „Zadaci“, „Dnevnik“ ili „Beleške“, na kartici Fascikla, u grupi Novo kliknite na dugme Nova fascikla. Sa liste Sadržaj fascikle izaberite stavku Stavke kalendara.

 2. U polju Ime otkucajte ime za novi kalendar.

 3. U oknu Izaberite gde želite da stavite ovu fasciklu izaberite stavku Kalendar, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Novi kalendar se pojavljuje u kalendaru Okno za navigaciju.

Da biste prikazali kalendar, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored kalendara.

Kada je izabrano više polja za potvrdu, kalendari se pojavljuju u-Uporedni prikaz i prekriveni prikaz kalendara možete da se prebacite. Više informacija potražite u članku prikaz kalendara po zajedno ili prekrivenih kalendara.

Savet : Da biste izbrisali kalendar, kliknite desnim tasterom miša na ime kalendara u oknu za navigaciju, a zatim izaberite stavku Izbriši ime kalendara.

Pored podrazumevanog Microsoft Outlook kalendara, možete da kreirate i druge Outlook kalendare. Na primer, možete da kreirate kalendar za lične zakazane obaveze.

 1. U fascikli „Kalendar“, u meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Kalendar.

  Napomena : Ako se nalazite u fascikli „Pošta“, „Kontakti“, „Zadaci“, „Dnevnik“ ili „Beleške“, u meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku Fascikla. Iz liste Sadržaj fascikle izaberite stavku Stavke kalendara.

  Kreiranje fascikli "Kalendar"

  1. Upišite željeno ime kalendara koje će se pojavljivati u oknu za navigaciju.

  2. Proverite da li je iz liste Sadržaj fascikle izabrana stavka Stavke kalendara.

 2. U dijalogu Kreiranje nove fascikle, u okvir za tekst Ime upišite ime fascikle.

 3. U oknu Izaberite gde želite da stavite ovu fasciklu izaberite stavku Kalendar, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Novi kalendar se pojavljuje u kalendaru Okno za navigaciju.

  Moji kalendari slika

  Da biste prikazali kalendar, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored imena kalendara. Ako se potvrdi izbor u više polja za potvrdu, kalendari će biti prikazani u uporednom prikazu.

  Uporedni prikaz kalendara

Savet : Da biste izbrisali kalendar, kliknite desnim tasterom miša na ime kalendara u oknu za navigaciju, a zatim izaberite stavku Izbriši ime kalendara.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×