Kreiranje celodnevnog događaja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Događaj je aktivnost koja traje 24 časa ili duže. Primeri na događaje uključuju trgovinu prikazuje predavanja i odmore.

Podrazumevano događaji i godišnji događaji ne blokirali vaš kalendar i da prikažete vremenom se pojavljuju kao drugih osoba. Obično prikazuje se kao slobodno perioda vremena za celodnevni događaj.

Kreiranje događaja

 1. Izaberite stavku Nova zakazana obavezau kalendaru.

  Takođe možete izabrati Nove stavke > Celodnevni događaj.

 2. Unesite opis u polje tema i opcionalno, dodajte lokacije.

 3. Koristite polja za kalendar padajući meni pored vreme početka i vreme završetka da biste izabrali datum događaj. Da biste uključili sa zakazanom obavezom u celodnevni događaj, potvrdite izbor u polju celodnevni događaj .
  Napomena: možete da kreirate celodnevni događaj koji obuhvata više dana.

 4. Da biste označili osobama koje su prikaz kalendara koji ste odsutni iz kancelarije umesto besplatno, u odeljku Opcije na traci, Odsutan iz kancelarije na listi izaberite stavku Prikaži kao .

  Prikaži moj status tokom ovog sastanka kao „Odsutan iz kancelarije“

 5. Podrazumevano, svi događaji se kreiraju uz podsetnik podesite da se jave 0.5 dana pre tog događaja. To znači da događaja koji je podešen za April 15 će generisati podsetnik na April 14 u podne. Ako ne želite da postavite podsetnik, u Podsetnik padajućeg menija izaberite stavku Nijedno .

 6. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Postavljanje događaja na ponavljanje

 1. Otvorite događaj koji želite da postavite tako da se ponavlja.

 2. U odeljku Opcije na traci kliknite na dugme Ponavljanje.

 3. Izaberite željenu učestalost ponavljanja :Dnevno, Sedmično, Mesečno, Godišnje , a zatim izaberite opcije za učestalost.

 4. Kliknite na dugme U redu, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Kreiranje privatnosti događaja

U Office 365 organizaciji ili Exchange organizacije, druge osobe u vašoj organizaciji može da vidi vaš kalendar detalje. Označavanje događaja privatne skriva te podatke iz svakog ko ste i pročitajte bilo koje druge osobe iz vaše organizacije kojima vi ste dobili dozvole u kalendar ili sa poštanskim sandučetom. Na primer, označavanje događaja privatne ne će sakrivanje njegove podataka od bilo koga sa Delegirani pristup kalendara ili osoba koje imaju dozvole poslati kao za vaše poštansko sanduče.

 1. Kreirajte ili otvorite događaj koji želite da učinite privatnim.

 2. U odeljku oznake na traci kliknite na dugme privatno.

  Označavanje stavke kao privatne

Važno: Ne bi trebalo da se oslanjate na funkciju „Privatno“ da biste sprečili druge osobe da pristupe detaljima događaja, kontakta ili zadatka. Da biste bili sigurni da drugi ne mogu da pročitaju stavku koju označite kao privatnu, nemojte im dodeljivati dozvolu za čitanje fascikli „Kalendar“, „Kontakti“ i „Zadaci“. Osoba kojoj je dodeljena dozvola za čitanje pri pristupu vašim fasciklama, može da koristi programske metode ili druge aplikacije za e-poštu da bi pregledala detalje privatne stavke. Funkciju „Privatno“ koristite samo kada delite fascikle sa osobama u koje imate poverenja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×