Kreiranje beleške

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Beleške su elektronski ekvivalent lepljivim papirnim beleškama. Koristite beleške za zapisivanje pitanja, ideja, podsetnika i svega što biste zapisivali na papiru. Beleške možete ostaviti otvorene dok radite. Ovo je praktično kada koristite beleške za čuvanje informacija koje će vam kasnije možda biti potrebne, na primer uputstava ili teksta koji ćete želeti ponovo da koristite u drugim stavkama ili dokumentima.

Možete da kreirate poruku iz bilo koje fascikle programa Outlook.

  1. U beleškama, na kartici Početak , u grupi novo izaberite stavku Nova beleška.

    Komanda „Nova beleška“ na traci

Tasterska prečica    Da biste kreirali belešku, pritisnite kombinaciju tastera CTRL+SHIFT+N.

  1. Otkucajte tekst za beleške. Automatski čuva beleške.

  2. Da biste zatvorili belešku, kliknite na ikonu beleške Slika dugmeta u gornjem levom uglu prozora za beleške, a zatim kliknite na dugme Zatvori.

Belešku možete ostaviti otvorenu dok radite i prevući je na bilo koju lokaciju na ekranu radi lakšeg pregledanja.

Da biste pročitali ili promenili belešku, u fascikli beleške kliknite dvaput na belešku da biste ga otvorili. Možete da prilagodite beleške da biste lakše pronašli i organizovali.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×