Kreiranje Veb stranicu izveštaja u dizajneru kontrolne table

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite Dizajner PerformancePoint kontrolne table da kreirate kontrolne table koje sadrže različite tipove izveštaja, uključujući Veb stranicu izveštaja. Veb stranica izveštaja je potpuno funkcionalan unutrašnji ili spoljni Veb lokacija koje možete da prikažete u Veb segmentu za SharePoint pored druge elemente za kontrolne table.

Primer: Dodavanje izveštaja Veb stranice kontrolne table

Pretpostavimo da kreirate kontrolne table za prodavcima finansije organizacije. Kontrolne table sadrži različite interni izveštaje koji prikazuju prodaje i predviđanje podataka za organizaciju. Pretpostavimo da dodatno tim za prodaju mora da ostane toku trenutne događaje, kao što su najnovije vesti ili promene na tržištu. Ovaj tip informacija je obično dostupni u spoljnim Veb lokacije, a ne u unutrašnja izveštaja. Želite da sve informacije koje prodaje tim mora da bude dostupna u jednom kontrolne table.

Rešenje je da kreirate Veb stranicu izveštaja koji prikazuje Veb lokacije na spoljnim. Veb lokacija sadrži najnovije vesti i informacije o ispravke berzu. Dodavanje Veb stranicu izveštaja na kontrolnu tablu. Prodaje tima možete da prikažete sve informacije koje su im potrebne na jednoj lokaciji.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Kreiranje Veb stranicu izveštaja

Promena sadržaja u Veb stranicu izveštaja

Kreiranje Veb stranicu izveštaja

 1. U Dizajner kontrolne table, izaberite karticu Kreiranje i zatim izaberite stavku Veb stranice. Otvara se čarobnjak za Kreiranje Veb stranicu izveštaja .

 2. U polju ime otkucajte ime za izveštaj. Da biste odredili gde želite da uskladištite izveštaja u PerformancePoint server za nadgledanje, izaberite stavku Izaberi fasciklu za prikaz i zatim izaberite ili kreirajte fasciklu. Kliknite na dugme dalje.

 3. Na stranici Potvrda Pregledajte informacije u oknu sa detaljima , a zatim kliknite na dugme Zatvori.

 4. U centralnom oknu radnog prostora, izaberite karticu uređivača . U polju URL ADRESA otkucajte adresu Veb lokacije koja počinje sa http:// ili https://.

  Napomena : Kada koristite Veb stranicu izveštaja da biste prikazali unutrašnje Veb lokacije koja koristi određene dozvole za prikazivanje, proverite da li kontrolne table korisnici imaju pristup toj stranici. U suprotnom, videće poruku o grešci kada pokušaju da koristite Veb stranicu izveštaja.

 5. Na kartici Početak , a zatim izaberite stavku Objavi stavke da biste sačuvali izveštaj Server za nadgledanje. Možete da pregledate sadržaj Veb stranicu izveštaja u oknu Veb stranica u radnom prostoru. Više informacija potražite u članku Pregled kontrolne table.

Vrh stranice

Promena sadržaja u Veb stranicu izveštaja

Napomena : Ova procedura pretpostavlja da ste već kreirali Veb stranicu izveštaja.

 1. U Dizajner kontrolne table, na kartici Početak , a zatim kliknite na dugme Osveži.

 2. U pregledaču radnog prostora, kliknite dvaput na Web stranici izveštaj koji želite da uredite. Otvara se radni prostor za izveštaj.

 3. U centralnom oknu radnog prostora, izaberite karticu uređivača . U polju URL ADRESA otkucajte adresu za druge Veb lokacije koja počinje sa http:// ili https://.

  Napomena : Kada koristite Veb stranicu izveštaja da biste prikazali unutrašnje Veb lokacije koja koristi određene dozvole za prikazivanje, proverite da li kontrolne table korisnici imaju pristup toj stranici. U suprotnom, videće poruku o grešci kada pokušaju da koristite Veb stranicu izveštaja.

 4. Na kartici Početak , a zatim izaberite stavku Objavljivanje stavke da biste sačuvali izveštaj Server za nadgledanje. Možete da pregledate sadržaj Veb stranicu izveštaja u oknu Veb stranica u radnom prostoru.

  Napomena : Kada promenite Veb stranicu izveštaja na kontrolnoj tabli koji je primenjen na Windows SharePoint Services, uverite se da ste ponovo primenite na kontrolnoj tabli. Više informacija potražite u članku Pregled kontrolne table ili Kreiranje ili uređivanje stranice kontrolne table.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×