Kreiranje Sway platna u sekundi sa QuickStarter

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

QuickStarter vam pomaže da kreirate vaše Sway tako što obezbeđuju prikaze strukture za bilo koju temu, preporuke na informacije da biste uključili, kategorije u obzir, i povezane slike označen Creative Commons. To vam pruža pune početnu tačku da biste nastavili da izgradnja ostatak vaše Sway. Da biste koristili QuickStarter, sledite ove korake:

  1. Posetite www.sway.com u bilo kom pregledaču, a zatim izaberite prijavite se na gornju traku sa menijima.

  2. Na stranici Stranicu moja Sway platna , kliknite na dugme Započni od teme.

  3. Otkucajte vaše izabranih tema.

  4. Kliknite na dugme Kreiraj prikaz strukture i sačekajte nekoliko sekundi da se automatski generisane starter Sway.

    Napomena : Sway ponekad može da pruži ostale teme u vezi sa upit ako ne može da pronađe dovoljno određene javnih podataka za izabrani temu. Kada se to desi, jednostavno kliknite na onaj koji je vam najbitniji, a zatim izaberite stavku Kreiraj prikaz strukture.

Za naše Office 365 education mogu predložena sadržaja se prikazuju kao predloge u plan radnje tako da studente i dalje da prenesete na njihove originalne ideje i sadržaj za projekte, izveštaji i prezentacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×