Kreiranje Outlook profila

Važno : 

 • 21. decembar 2016.

 • [POTREBNA RADNJA] Ponovo povežite verziju programa Outlook za računare sa svojim Outlook.com nalogom da biste nastavili da primate Outlook.com e-poštu na računaru.
  Ako sinhronizujete e-poštu sa Outlook.com naloga sa verzijom programa Outlook 2016 ili Outlook 2013 za računare, morate ponovo da povežete Outlook nalog na računaru sa Outlook.com nalogom. Ako to ne uradite, e-pošta će uskoro prestati da se sinhronizuje. Da biste dobili detaljna uputstva kako da ponovo povežete nalog, pogledajte ovaj članak.

Profil je veoma važan deo vašeg utiska pri radu s programom Outlook. Profil čine nalozi, datoteke sa podacima i postavke koje navode gde se čuvaju e-poruke.

Napomena : Da biste napravili novi profil, koristićete Windows kontrolnu tablu. Postoje različiti načini na koje možete da dođete do postavki pošte na Windows kontrolnoj tabli. Način zavisi od toga koji operativni sistem Windows – Windows 7, Windows 8 ili Windows 10 – koristite i od instalirane verzije programa Outlook.

 1. Izađite iz programa Outlook i uradite nešto od sledećeg:

  • Odaberite stavke Start > Kontrolna tabla > Pošta.

   ili

  • Odaberite dugme Start, u polju Pretraga programa i datoteka otkucajte Kontrolna tabla, a zatim odaberite stavku Pošta.

   ili

  • Otvorite kontrolnu tablu i u polju Pretraga u vrhu prozora otkucajte Pošta.

   Podešavanje pošte – dijalog u programu Outlook kojem se pristupa putem postavki pošte na kontrolnoj tabli

 2. Odaberite stavke Prikaži profile > Dodaj.

 3. U polju Ime profila otkucajte ime za profil, a zatim odaberite dugme U redu.

U svoj profil možete dodati još naloga pošte (koji nisu Exchange nalozi), na primer Gmail ili Live.com. Možete i promeniti opcije za datoteke sa podacima za svoj nalog. Pogledajte članak Uređivanje Outlook profila da biste saznali kako.

Takođe pogledajte

Promena moje fotografije

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×