Kreirajte toka za listu ili biblioteku na SharePoint lokaciji

Kreirajte toka za listu ili biblioteku na SharePoint lokaciji

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Članovi SharePoint lokacije možete da koristite Microsoft Flow da biste podesili tokovi posla za liste i biblioteke. Microsoft Flow pruža Automatizacija uobičajenim poslovnim procesima i veza sa enterprise i usluge prilagođenih podataka.

Kreiranje tokova za SharePoint liste ili biblioteke

 1. Idite na listu ili biblioteku na lokaciji SharePoint Online da ste član. Opcija za kreiranje tok samo će biti dostupan za članovi lokacije koje možete da dodate i uređivanje stavki.

 2. Na vrhu liste ili biblioteke, izaberite stavke protok, a zatim kliknite na dugme Kreiraj u toku.

  Kreiranje tok na listi ili biblioteci
 3. Izaberite predložak za tok u desnom oknu. Pregledač osvežen sa glavnom Microsoft Flow Veb lokacije (https://flow.microsoft.com).

  Izbor predloška toka
 4. Sledite uputstva na lokaciji Microsoft Flow da se povežete sa SharePoint liste ili biblioteke.

  Pratite uputstva na lokaciji Microsoft Flow za povezivanje toka

  Savet : Ako ste već prijavljeni Microsoft Office 365 i SharePoint Online, će biti zatraženo da biste to uradili.

 5. Konfigurisanje tok, a zatim izaberite stavku Kreiranje protoka.

 6. Kada se kreira tok , kliknite na dugme Završi.

Napomena : Možete da prikažete sve vaše tokova i proverite status na Veb lokaciji Microsoft Flow : https://flow.microsoft.com.

U ovom primeru, tok koje šalje e-pošte je dodat na listu. Svaki put kada se doda nove stavke, e-poruka se šalje.

Da biste saznali kako da uredite u tokSharePoint listi, pogledajte članak Uređivanje toka za listu na SharePoint Online. Da biste saznali kako da izbrišete protok SharePoint listi, pogledajte članak Brisanje u toku sa liste u sistemu SharePoint Online.

Aktiviranje Microsoft Flow u aplikaciji SharePoint liste

Sledeće generacije SharePoint liste se odvija tokom vremena. Office 365 administrator zakupca može da podesi podrazumevano ponašanje za nove liste. Ako je podrazumevano ponašanje podešen klasični iskustvo zatim nećete videti protoka meni na vrhu ekrana. Ako postoji opcija novo iskustvo možete da omogućite za listu u Više opcija za postavke za listu aplikacija. Više informacija potražite u članku Prebacivanje podrazumevanog iskustvo za liste ili biblioteke dokumenata iz novih ili klasični.

Da biste saznali više o SharePoint listama, pogledajte članak Šta je lista u SharePoint Online?. Da biste saznali više o Microsoft Flow, pogledajte Prvi koraci uz Microsoft protok.

Ostavite komentar

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×