Kreirajte PowerApp listu na SharePoint lokaciji

Kreirajte PowerApp listu na SharePoint lokaciji

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

PowerApps je enterprise usluga za inovatora svuda. PowerApps omogućava vam da se povežete, kreiranje i deljenje poslovnih aplikacija sa timom u minutima i pomoću bilo kog uređaja. Na PowerApp za postojeću listu možete da kreirate u SharePoint Online. Ovaj članak će vam pokazati kako.

Kreiranje na PowerApp listu u SharePoint Online

Možete da kreirate na PowerApp za postojeću listu SharePoint .

 1. Prvi korak je da biste otišli na listu gde želite da kreirate u PowerApp.

 2. Jedan način da to uradite je da prvo idite na lokaciju SharePoint , a zatim prikažite sav sadržaj lokacije. Dok ste na SharePoint lokaciji kliknite na ikonu Ikona „Postavke“ postavkeu gornjem desnom uglu Veb pregledača, a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  Zatim ćete videti sav sadržaj SharePoint lokacije, uključujući sve liste. Kliknite na listu koju želite da koristite da biste obezbedili podatke za vaše PowerApp da biste ga pronašli.

 3. Na vrhu liste izaberite stavku PowerApps padajući meni i izaberite stavku Kreiraj aplikacije.

  Izborom stavki PowerApps kreiranje aplikacije.
 4. Navedite ime za novu aplikaciju u desnom oknu, a zatim kliknite na dugme Kreiraj. Pregledač osvežen sa PowerApp za kreiranje Veb lokacije.

  Obezbeđivanje ime za na PowerApp i zatim kliknuti na dugme Kreiraj.
 5. Aplikacije će automatski imati nekoliko ekranima aplikacija već podesili za vas. Pregledanje ekrana će vam pokazati sve stavke na listi. Takođe će imati na Dodaj ekrana da biste dodali više stavki na listu i na Uredi ekrana da biste uredili stavke na listi. Okruženje za kreiranje PowerApps je veoma moćna.

  PowerApp razvoja stranica.

  Savet: Ako ste već prijavljeni Microsoft Office 365 i SharePoint Online zatim koje će biti zatraženo da biste to uradili.

 6. Nastavite da unapredite PowerApp onako kako vam odgovara. Ako želite da pregledate na PowerApp kliknete na dugme Reprodukuj. Kada pritisnete dugme "Reprodukuj" videćete pregled aplikacije i možete da dodate nove stavke i da prikažete postojeće stavke podrazumevano bez razvoj aplikacije dodatno. Da biste saznali više o razvoju vaše PowerApp, pogledajte odeljak Dodavanje i konfigurisanje PowerApps.

 7. Kada završite razvoj vaše PowerApp, izaberite stavku datoteka , a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Čuvanje u PowerApp.
 8. Vaš novi PowerApp će se pojaviti na PowerApps kontrolne table. Zatim možete početi da koristite vaš PowerApp i rad sa SharePoint listom sa telefona. Da biste saznali kako da biste pokrenuli vaš PowerApp na telefonu i tablet računara, pogledajte članak Korišćenje PowerApps na telefonima i tablet računare.

  Prikazivanje na PowerApp na kontrolnoj tabli.

Napomena: Možete da prikažete sve vaše PowerApps i izvršite izmene u: https://powerapps.microsoft.com.

Da biste saznali više o PowerApps, pogledajte https://powerapps.microsoft.com/tutorials/getting-started/. Možete pronaći korisne blog PowerApps tima objavite objavljivanjem SharePoint integracija potražite u članku https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/announcing-sharepoint-modern-list-integration-and-the-powerapps-studio-for-web-preview/.

Aktiviranje PowerApps SharePoint listi

Sledeće generacije SharePoint liste se odvija tokom vremena. Office 365 administrator zakupca može da podesi podrazumevano ponašanje za nove liste. Ako je podrazumevano ponašanje podešen klasični iskustvo zatim nećete videti PowerApps meni na vrhu ekrana. Ako postoji opcija novo iskustvo možete da omogućite za listu u Više opcija za postavke za listu aplikacija. Više informacija potražite u članku Prebacivanje podrazumevano biblioteka dokumenata sa novom ili klasični.

Da biste saznali više o SharePoint listama, pogledajte članak Šta je lista u SharePoint Online?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×