Kreira redosled poziva za sistem Office 365 telefona

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Skype za posao Online oblaku PBX poziva redovi uključuju pozdrav koji se koriste kada neko pozove na broj telefona za svoju organizaciju, mogućnost da se automatski postavljanje poziva na čekanje i tražite sledeći dostupan poziva agenta rukovanja poziv dok je osobe koje pozovete pa muziku na čekanje Možete da kreirate poziv jedan ili više redova za vašu organizaciju.

Oblak PBX poziva redovi može da pruži:

 • Organizaciona pozdrav.

 • Muziku dok ljudi čekaju čekanje.

 • Preusmeravanje poziva da biste pozvali agenata u poštanske distribucione liste i bezbednosne grupe.

 • Pravi postavki za poziv reda maksimalne veličine, vremenskog ograničenja i poziv rukovanje opcije.

Kada neko pozove na broj telefona koji je podešavanje sa poziva reda, čuju pozdravne poruke prvo (ako je neki instalacioni program), a onda se stavlja u redu za čekanje i sačekajte agentom sledeći dostupan poziv. Osoba koja zove će čuli muziku dok su na čekanju čeka i pozivi će biti ponuđene poziva agenata od Prvog u, prvo se (FIFO).

Svi pozivi čekaju u redu za čekanje će se distribuiraju pomoću telefonskog režim za usmeravanje:

 • Prvo poziva u redu za čekanje će pozivanje svih poziva agenata u isto vreme.

  Napomena : Poziv agenata koji su van mreže ili podesili svoje prisustvo na Ne uznemiravaj neće biti pod imenom.

 • Samo jedan dolazne obaveštenje o pozivu (za pozive na vrhu redosled) odjednom će biti poslata poziva agenata.

 • Kada poziv agenta prihvati poziv, sledeći dolazni poziv u redu za čekanje počeće da zvoni poziva agenata.

Da biste počeli da koristite redovi poziva, važno je da zapamtite nekoliko stvari:

 • Vaša organizacija mora imati (Minimalno) za Enterprise E3 plus Skype za posao PBX u oblaku licencu ili licencu za Enterprise E5. Broj Skype za posao PBX u oblaku korisničkih licenci koje su dodeljene posledice broj usluge brojeve koji su dostupni će se koristiti za poziv redovi. Broj redova poziv možete da imate je zavise od broja Skype za posao PBX u oblaku i PSTN konferencije licenci koje su dodeljene u vašoj organizaciji. Da biste saznali više o licenciranju, idite ovde.

  Napomena : Da biste preusmerili pozive na osobe u vašoj organizaciji koje su na mreži, oni mora imati licence PBX u oblaku i bude omogućen za poslovnu aplikaciju za ili imaju PSTN pozivanje plana. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao licence. Da biste ih omogućili za Enterprise Voice, možete da koristite Windows PowerShell. Na primer da pokrenete: Set-CsUser -identity "Amos Marble" -EnterpriseVoiceEnabled $true

 • Da biste saznali više o PSTN pozivanje, pogledajte članak Šta zove PSTN? i PSTN pozivanje planove za Skype za posao

  Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani u agenti redosleda poziva.

 • Možete dodeliti samo naplatu i besplatan telefonski broj koje imate u programu Skype for Business centra administracije ili prenose od drugog dobavljača usluga u oblaku PBX poziva redove. Da biste dobili i besplatan brojeve, morate da podesite PSTN potrošnju naplata. Da biste to uradili, pogledajte članak Šta je to PSTN potrošnju naplata? i Podešavanje PSTN potrošnju naplatom.

  Napomena : Brojeve telefona korisnika (pretplatnika) nije moguće dodeliti poziva redovi – samo usluge naplatu ili besplatne telefonskih brojeva može da se koristi.

 • Kada su distribuiranje dolaznim pozivima iz oblaka PBX poziva reda, kakvi su podržane za poziv agenata:

  • Skype za posao klijenta radne površine 2016 (32 i 64-bitne verzije)

  • Lync klijenta radne površine 2013 (32 i 64-bitne verzije)

  • Svi modeli telefona IP podržani za Skype za posao Online. Pročitajte članak prvi telefoni za Skype za posao Online.

  • Mac Skype za posao klijent (verzija 16.8.196 i novije verzije)

  • Android Skype za posao klijent (verzija 6.16.0.9 i novije verzije)

  • iPhone Skype za posao klijent (verzija 6.16.0 i novije verzije)

  • iPad Skype za posao klijent (verzija 6.16.0 i novije verzije)

Pre nego što možete da kreirate i podesite redove na poziv, moraćete da biste dobili ili prenos postojeće naplatu ili besplatan brojeve. Kada stignete na naplatu ili besplatan brojeva telefona, one pojaviće se u Skype for Business centra administracije > glasa > Brojevi telefona karticu i na broj tip na listi će biti navedena kao usluga – besplatne. Da biste dobili usluge brojeve, pogledajte članak Prvi Skype za posao usluge telefonske brojeve ili ako želite da prenos i postojeći broj usluge, pogledajte članak Prenos telefonskih brojeva za Skype za posao Online.

Napomena : Ako ste izvan sad, ne možete da koristite Skype for Business centra administracije da biste dobili usluge brojeve. Idite ovde umesto toga da biste videli kako to da uradite sa spoljne strane sad

U Skype for Business centra administracije, kliknite na dugme Pozovi usmeravanje > Pozivanje redove, a zatim kliknite na dugme Dodaj novi:

Podešavanje poziva redosled.

1

Ime Unesite opisno ime redosleda poziva. Ovo je potrebno i može da sadrži do 64 znakova, uključujući i razmake.

Ovaj ime će biti prikazano u obaveštenju o dolaznom pozivu.

2

Broj telefona Izaberite uslugu naplatu ili besplatan telefonski broj za redosled poziv. Potreban je.

Ako nema na listi, treba da nabavite usluge brojeve pre nego što možete da kreirate redosleda ovaj poziv. Da biste dobili usluge brojeve, pogledajte članak Dobijanje Skype za posao usluge telefonskih brojeva

3

Domen Ako je to dostupno, odaberite stavku Office 365 domen koji želite da koristite. Ovo je dostupna samo ako imate više domena, koja se koristi sa sistemom Office 365. Ako imate više od jedne, morate da odaberete ime domena sa liste.

Na primer, da imate domena kao što su: contoso.com or redmond.contoso.com

Podešavanje poziva redosled.

1

Pozdrav je opcionalna. Ovo je pozdrav koji se reprodukuje za osobe koje ulazak pozivni broj reda.

Možete da otpremite audio datoteku (.wav, .mp3 ili .wma oblikovanja).

2

Muziku na čekanje, možete da koristite podrazumevanu muziku na čekanje obezbeđena redosleda poziva ili možete da otpremite audio datoteku u .wav, mp3 ili .wma formatima da koristite kao prilagođeni muziku na čekanje.

Podešavanje poziva redovi.

1

Poziv agenata (maksimalno 50) može biti:

 • Online korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licenci i da se omoguće za Enterprise Voice ili imaju PSTN pozivanjem planiranje.

  Napomena : Da biste preusmerili pozive na osobe u vašoj organizaciji koje su na mreži, oni mora imati licence PBX u oblaku i bude omogućen za poslovnu aplikaciju za ili imaju PSTN pozivanje plana. Pogledajte članak Dodeljivanje Skype za posao licence. Da biste ih omogućili za Enterprise Voice, možete da koristite Windows PowerShell. Na primer da pokrenete: Set-CsUser -identity "Amos Marble" -EnterpriseVoiceEnabled $true

 • Online korisnici sa u programu Skype za posao PBX u oblaku licencu ili PSTN pozivanje plan koji su dodati na poštanske liste distribucije ili bezbednosnu grupu. Novi agent dodali na listu distribucije ili bezbednosne grupe da biste pokrenuli primanje poziva iz poziva redosleda može biti potrebno do 30 minuta. Novokreirani liste ili bezbednost grupu za distribuciju može potrajati do 48 sati da postaju dostupne za korišćenje sa poziva redovi.

  Napomena : Office 365 grupama (moderni grupe) nije moguće koristiti sa poziva redovi.

Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 ili Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

Podešavanje poziva redosled.

1

Maksimalna poziva u redu za čekanje Koristite ovo da biste podesili maksimalnu pozive koji može da čekaju u redu za čekanje u isto vreme. Podrazumevana vrednost je 50, ali to može biti u opsegu od 0 do 200.

Kada se dostigne ovo ograničenje, poziv će rešiti onako kako ste podesili u kada se dostigne maksimalan broj poziva postavku ispod.

2

Kada se dostigne maksimalan broj poziva Kada dođe do poziva reda maksimalne veličine (skup koristeći postavku Maksimum poziva u redu za čekanje ), možete da odaberete šta se dešava sa nove dolazne pozive.

 • Prekidanje veze sa zauzeta Poziv će biti prekinuta.

 • Prosledi na Kada odaberete ovo, imate ove opcije:

  • Osoba u vašem preduzeću Online korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licenci i da se omoguće za Enterprise Voice ili imaju PSTN pozivanjem planiranje. Možete ga podesiti tako da osoba koja zove mogu se poslati na govornu poštu. Da biste to uradili, izaberite osobu u preduzeću i ta osoba će imati njihove pozive direktno u govornu poštu.

   Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 i Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

  • Pozivanje reda Mora biti već kreiran drugog redosleda poziva, ali kada to uradite, možete da izaberete redosled taj poziv.

  • Automatski telefonski sistem Morate ste već kreirali automatskom telefonskom sistemu, ali kada to uradite, možete da izaberete da automatski telefonski sistem. Pogledajte odeljak Podešavanje PBX u oblaku automatski telefonski sistem.

3

Koliko dugo poziva da čekaju u redu za čekanje Takođe možete da odlučite koliko vremena za poziv može da bude na čekanje u redu za čekanje pre nego što ga vremena, kao i mora biti preusmereni ili prekinete vezu. Gde će biti preusmereni na osnovu kako ste podesili postavku kada poziva je isteklo . Možete da podesite vreme od 0 do 45 minuta.

4

 

Kada poziv je isteklo Kada poziv dostigne ograničenje postavite na koliko poziva da čekaju u redu za čekanje postavku, možete da odaberete šta se dešava sa poziv:

 • Prekidanje veze Poziv će biti prekinuta.

 • Prosledi na Kada odaberete ovo, imate ove opcije:

  • Osoba u vašem preduzeću Online korisnika sa Skype za posao PBX u oblaku licenci i da se omoguće za Enterprise Voice ili imaju PSTN pozivanjem planiranje. Možete ga podesiti tako da osoba koja zove mogu se poslati na govornu poštu. Da biste to uradili, izaberite osobu u preduzeću i ta osoba će imati njihove pozive direktno u govornu poštu.

   Napomena : Korisnici koji se hostuju na lokalni korišćenja programa Skype za posao Server 2015 i Lync Server 2013 i 2010 nisu podržani.

  • Pozivanje reda Mora biti već kreiran drugog redosleda poziva, ali kada to uradite, možete da izaberete redosled taj poziv.

  • Automatski telefonski sistem Morate ste već kreirali automatskom telefonskom sistemu, ali kada to uradite, možete da izaberete da automatski telefonski sistem. Pročitajte članak Podešavanje PBX u oblaku automatski telefonski sistem.

Promena korisničkih ID pozivaoca na poziv redosleda

Možete da zaštitite identitet korisnika tako što ćete promeniti njihove ID pozivaoca za odlazne pozive na poziv redosleda umesto toga tako što ćete kreirati smernice za korišćenje New-CallingLineIdentity cmdlet.

Da biste uradili ovo:

New-CsCallingLineIdentity -Identity "UKSalesQueue" -CallingIdSubstitute "Service" -ServiceNumber 14258828080 -EnableUserOverride $False -Verbose

Zatim primenite smernice za korisnika pomoću Grant-CallingLineIdentity cmdlet. Da biste uradili ovo:

Grant-CsCallingLineIdentity -PolicyName UKSalesQueue -Identity "AmosMarble@contoso.com"

Mogu da dobijem više informacija o tome kako da biste promenili postavke ID pozivaoca u vašoj organizaciji ovde.

Želite da znate više?

Takođe možete da koristite Windows PowerShell za kreiranje i podešavanje poziva redovi.

Evo cmdlet komande koje su vam potrebne da biste upravljali poziva redosled.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×