Kratka uputstva: upućivanje i primanje video poziva

Video pozive možete jednostavno upućivati kontaktima na spisku kontakata, ali morate imati Veb kameru. Možete primiti video poziv i učestvovati u njemu bez Veb kamere. U tom slučaju vidite tok video zapisa pozivaoca, ali se video ne prenosi iz vašeg Office Communicator klijenta.

Upućivanje video poziva

Kako da izvršite

Upućivanje video poziva

Na spisku kontakata kliknite desnim tasterom miša na kontakt koji želite da pozovete i izaberite stavku Započni video poziv.

Pozivanje osobe u poziv

U prozoru Razgovor kliknite na dugme Pozovi i izaberite kontakt ili unesite broj za pozivanje u polje Otkucajte ime ili broj.

Primanje video poziva

Kako da izvršite

Odgovaranje na video poziv

U obaveštenju o pozivu za audio poziv kliknite na levo okno. Obaveštenje se pojavljuje u donjem desnom uglu ekrana računara.

Odbijanje poziva

U obaveštenju o pozivu za video poziv kliknite na dugme Zatvori.

Preusmeravanje poziva

Kliknite na dugme Preusmeri i izaberite opciju iz menija. Ako odaberete da preusmerite poziv na trenutnu poruku, pozivaocu se šalje poruka o odbijanju poziva i otvara se prozor Razgovor kako biste pozivaocu mogli da pošaljete trenutnu poruku.

< Nazad | Dalje >

Slajd 9 od 11

Više informacija    potražite u odeljku Upućivanje i primanje video poziva.

Napomena : Audio/video konferencije (video sa više osoba) zahtevaju da u vašoj organizaciji budu omogućene konferencijske mogućnosti. Ako niste sigurni koje su vam mogućnosti dostupne, obratite se administratoru sistema. Za započinjanje video poziva potrebna je Veb kamera, ali ne i za učestvovanje u video pozivima i konferencijama.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×