Kratak pregled programa Word Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Word Web App at a glance

1. Prikaz za čitanje prikazuje Word dokument u najvećoj tačnosti. U ovom prikazu možete se kretati kroz stranice dokumenta ili preći na određenu stranicu.

2. Na kartici Datoteka izaberite stavku Štampanje da biste odštampali dokument (dostupno i u prikazu za uređivanje).

3. Kliknite na dugme Pronađi da biste pretražili dokument. Rezultati pretrage su markirani u dokumentu i možete prelaziti sa jednog rezultata na drugi.

4. Kliknite na dugme Uredi u pregledaču da biste uredili dokument u pregledaču. Kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste na njemu radili u Word aplikaciji za računare.

5. Prikaz za uređivanje je optimizovan za dodavanje i oblikovanje teksta.

6. Word Web App ima poznate izgled i doživljaj programa Word.

  • Kartica Početak ima komande za oblikovanje teksta. Možete da primenite direktno oblikovanje, kao što su podebljavanje, kurziv i podvlačenje, a možete primeniti i stilove da biste dobili dokument usaglašenog i profesionalnog izgleda.

  • Koristite karticu Umetanje da biste dodali tabele, slike ili clip art kolekciju. Clip art kolekcija potiče iz kolekcije slika dostupnih na lokaciji Office.com. Na kartici Umetanje takođe možete dodati nove odeljke i stranice u dokument.

  • Koristite karticu Prikaz da biste se vratili na prikaz za čitanje i videli efekte promena.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×