Kratak pregled programa OneNote Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kratak pregled programa OneNote Web App

1. U prikazu za čitanje možete se kretati po stranicama beležnice, razvijati i skupljati odeljke i pregledati prethodne verzije stranice.

2. Kliknite na dugme Prikaži autore da biste videli ko je izvršio promene na trenutnoj stranici. To možete uraditi i u režimu uređivanja (kartica Prikaz).

3. izaberite stavku Uredi u pregledaču za uređivanje radne sveske u pregledaču; Kliknite na dugme Otvori u programu OneNote da biste radili na njemu u programu OneNote za računare (zahteva Microsoft OneNote 2010).

4. U prikazu za uređivanje možete dodati beleške i primenjivati oznake koje će vas podsećati na važne stavke. Beleške možete dodavati čak i ako neka druga osoba radi u beležnici.

5. OneNote Web App ima upoznali izgled i doživljaj programa OneNote.

  • Kartica Početak sadrži komande za oblikovanje teksta i proveru pravopisa. Možete učiniti da beleške izgledaju kao oblikovani dokumenti tako što ćete primeniti stilove na tekst.

  • Korišćenje kartice " Umetanje " da biste dodali nove odeljke i stranice i tabele, slike ili clip art.

    Kada tražite clip art kolekcije i slike na mreži, bićete usmereni na Bing. Vi ste odgovorni za poštovanje autorskih prava, a filter za licence u usluzi Bing može da vam pomogne da odaberete koje slike da koristite.

  • Karticu Prikaz koristite da biste se vratili u režim prikaza, pogledali ko je izvršio određene promene na trenutnoj stranici (komanda Prikaži autore) i da biste videli prethodne verzije trenutne stranice. Možete čak i da odbacite promene tako što ćete se vratiti na prethodnu verziju stranice.

  • OneNote Web App automatski čuva vaš posao, pa koristite opozvali slučajno promene koje ne želite da zadržite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×