Koristite poštansko sanduče Outlook.com Premium

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pronađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o korišćenju poštansko sanduče Premium Outlook.com .

Napomena: Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvoren za nove pretplatnike 2017 oktobar. Mnoge pogodnosti u samostalne pretplate sada su uključene uz pretplatu na Office 365 Home i Office 365 Personal. Saznajte više o funkcijama Outlook.com premium za Office 365 pretplatnike.

Idite na Microsoft profila i izaberite stavku Uredi ime.

Savet: Možete da dodate sliku u programu Microsoft profil tako što ćete izabrati Dodavanje slike.

Kada kreirate novu personalizovanih e-adresu, adresu postaje podrazumevani „Od” adresa za sve e-poruke.

Možete da promenite podrazumevani „Od” adresa na kontrolnoj tabli Premium Outlook.com :

 1. Odaberite stavku Više opcija za postavke > Upravljanje pseudonima e-pošte.

 2. Kliknite na strelicu pored pseudonima e-pošte koristi i izaberite podrazumevani „od” adresa ispod e-adresu koju želite da postavite kao podrazumevani „Od” adresa.

Kada pišete novu poruku, kliknite na strelicu nadole pored polju "od" da biste videli adresu opcije dostupne e-pošte.

Napomena: Ako polje od nije prikazana, izaberite stavku još komandi Ikona „Još komandi“. na vrhu prozora pisanje e-pošte i izaberite Prikaži iz u padajućem meniju.

Da, sve e-poštu automatski isporučena u istoj prijemno poštansko sanduče u Outlook.com Premium, bez obzira na to koja je od e-adrese je poslat.

Da, ako ne želite svu e-poštu iz različitih e-adrese da biste prešli u istu prijemno poštansko sanduče, možete automatski da premestite e-pošte sa različitih e-adrese za različite fascikle:

 1. Kreiranje nove fascikle za svaku e-adresu koju želite da ponovo direktno u Outlook.com tako što ćete izabrati na Kreiraj novu fasciklu + ikonu na traci sa menijima fascikle u oknu sa leve strane ( + ikona se pojavljuje kada zadržite pokazivač iznad okna).

 2. Kreiranje odvojene pravila za svaku e-adresu koja je ponovo usmerava sve dolazne e-poštu poslatu na tu e-adresu u odgovarajuću fasciklu (na primer, „prijemno poštansko sanduče – contoso.com”) tako što ćete izabrati postavke Postavke > Opcije, a zatim izaberite Pošta > Automatska obrada > pravila prijemnog poštanskog sandučeta i počisti.

 3. Izaberite na Dodaj + ikona u okviru pravila prijemnog poštanskog sandučeta.

 4. Unesite ime za pravilo (na primer, „Prijemno poštansko sanduče – Gmail.com” ili „Prijemno poštansko sanduče – Contoso.com”).

 5. U padajućem meniju ispod kada poruka pristigne i da se podudara sa svim od ovih uslova, izaberite je poslata ili je primljeno > šalju …. Dodajte e-adresu za pravilo.

 6. U padajućem meniju ispod svako od ovoga, izaberite stavku Premesti, Kopiraj ili Izbriši > Premesti poruku u fasciklu... , a zatim izaberite odgovarajuću fasciklu (na primer, „Prijemno poštansko sanduče – Gmail.com” ili „Prijemno poštansko sanduče – Contoso.com”).

 7. Izaberite dugme u redu da biste sačuvali pravilo, a zatim izaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali postavke poštanskog sandučeta.

Da, možete da koristite Outlook.com Premium da šaljete i primate e-poštu iz svih drugih naloga e-pošte kao što su Gmail, Yahoo! Mail i cilj pošte. Treba da se povežete drugih naloga e-pošte na Outlook.com Premium nalog za uvoz e-pošte i upravljanje ga na jednom mestu.

 1. Izaberite stavku postavke Postavke > Opcije.

 2. Izaberite stavku Pošta > Nalozi > povezani nalozi i dodavanje drugih naloga e-pošte u okviru Dodajte povezani nalog.

Da biste saznali više, pogledajte članak Dodavanje druge naloge e-u Outlook.com.

Ograničenje veličine poruka je ista u Outlook.com Premium dok je u Hotmail, Live, MSN i Outlook.com naloga e-pošte: 34 megabajta (MB) po prilog datoteke ili 15 gigabajta (GB) za datoteke priložene putem OneDrive.

Ne, Outlook.com Premium trenutno ne podržava automatsko prosleđivanje e-pošte.

Ne, Outlook.com Premium trenutno ne podržava grupe e-pošte.

Ne, Outlook.com Premium trenutno ne podržava DomainKeys prepoznala pošta (DKIM) ili potvrdu identiteta zasnovanu na domen poruku, izveštavanje i standarde (DMARC).

Deljenje se automatski podese između osoba koje ste pozvali da biste se pridružili vaše Outlook.com Premium pretplate. Da biste promenili dozvole ili deljenja kalendara Outlook.com potpuno:

 1. Izaberite Pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanje aplikacija“. > Kalendar.

 2. U okviru kalendarakliknite desnim tasterom miša na ime kalendara i izaberite stavku dozvole za deljenje ili uklonite.

Za uputstva o tome kako da delite kalendar u Outlook.com, idite na Deljenje kalendara u Outlook.com.

Ako izbrišete pozivnicu „prihvaćeni” na kontrolnoj tabli Premium Outlook.com , deljenja veze sa te e-adrese automatski će biti izbrisana i deljeni kalendar će biti uklonjen sa pozvani na listi kalendara.

Srodne teme

Prijavljivanje u Outlook.com Premium
pozivanje drugih osoba da biste se pridružili Outlook.com Premium pretplatu
podešavanju klijenti radne površine i mobilnog e-pošte sa Outlook.com Premium

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×