Koristite mreže Otpremi da biste uvezli PST datoteka u Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak je namenjen administratorima. Koju pokušavate da uvezete PST datoteka u vaše poštansko sanduče? Pogledajte uvezete e-poštu, kontakte i kalendar u Outlook .pst datoteku iz

Koristite opciju otpremanje mreža i uslugu uvoza Office 365 da biste uvezli PST datoteke za poštanske sandučiće korisnika. Otpremanje mreži znači da otpremite PST datoteka na oblast za privremeno skladištenje u Microsoft oblaku. Zatim Office 365 uslugu uvoza kopira PST datoteka iz oblasti za skladištenje ciljne poštanskih sandučića.

Ovo su koraci potrebni da biste koristili mreže Otpremi da biste uvezli PST datoteka Office 365 poštanske sandučiće:

Korak 1: Kopirajte URL adresu SAS i instalirajte Azure AzCopy

Korak 2: Otpremanje PST datoteka u Office 365

(Opcionalno) Korak 3: Prikaz lista PST datoteka priložena Office 365

Korak 4: Kreiranje datoteke mapiranje PST uvoza

Korak 5: Kreiranje uvoz PST zadatka u usluzi Office 365

Korak 6: Filtriranje podataka i počnite da zadatak PST uvoza

Važno : Morate da izvršite samo jednom koraku 1 da biste uvezli PST datoteka Office 365 poštanske sandučiće. Kada izvršite ove korake, pratite korak 2 do korak 6 svaki put kada želite da otpremite i uvoz grupu PST datoteka.

Više informacija o uvozu podataka da biste Office 365, pogledajte članak Pregled uvoz PST datoteka u Office 365.

Pre nego što počnete

 • Morate biti dodeljena uloga poštansko sanduče uvoz izvoz u Exchange Online da biste uvezli PST datoteka Office 365 poštanske sandučiće. Podrazumevano, ova uloga nije dodeljene bilo koje grupe uloga u Exchange Online. Možete da dodate poštansko sanduče uvoz izvoz uloge u grupu uloga upravljanje organizacijom. Ili možete da kreirate nove grupe uloga, dodeljivanje uloga poštansko sanduče uvoz izvoz i dodajte sebe kao član. Više informacija potražite u članku "Dodavanje uloge u grupu uloga" ili "Kreiraj grupu uloga" odeljci u grupama uloga u upravljanje.

  Pored toga, morate biti Globalni administrator u organizaciji Office 365 za pristup stranici Uvoz (u okviru Upravljanje podacima) u Office 365 Centar za usaglašenost i bezbednost.

 • Potrebno je da uskladištite PST datoteke koje želite da uvezete u Office 365 na serveru datoteka ili deljene fascikle u vašoj organizaciji. U koraku 2, pokrenete alatku AzCopy Azure AD koji će otpremanje PST datoteka koji su uskladišteni na serveru ovaj datoteka ili deljenu fasciklu da biste Office 365.

 • Ova procedura podrazumeva kopiranje i čuvanje kopije URL koji sadrži taster za pristup. Ove informacije će se koristiti u koraku 2 za otpremanje PST datoteka, a u koraku 3 ako želite da prikažete listu PST datoteka priložena Office 365. Obavezno preduzmite mere predostrožnosti da biste zaštitili ovu URL adresu kao što možete da zaštitite lozinke ili druge informacije o bezbednosti. Na primer čuvate možda zaštićenih lozinkom Microsoft Word dokument ili šifrovane USB disk. Pogledajte odeljak Više informacija za jedan od primera u kombinaciji URL ADRESE i ključa.

 • Možete da uvezete PST datoteka na neaktivan poštansko sanduče u Office 365. Učinite tako što ćete navesti GUID neaktivan poštanskog sandučeta u Mailbox parametra u uvoz PST datoteci mapiranje. Dodatne informacije potražite korak 4 .

 • U Exchange hibridne primene, možete da uvezete PST datoteke za poštansko sanduče zasnovano na oblaku arhiviranja za korisnika čije primarno poštansko sanduče se lokalno. Učinite tako što ćete uraditi sledeće u PST uvoz mapiranje datoteke:

  • Navedite e-adresu za lokalno poštansko sanduče korisnika u Mailbox parametra.

  • Navedite vrednost TRUE u IsArchive parametra.

  Dodatne informacije potražite korak 4 .

 • Kada uvezete PST datoteka sa poštanskim sandučetom Office 365 , zadržavanje čekanje postavku za poštansko sanduče je uključena za privremeni trajanje. To znači da neće smernice za zadržavanje dodeljene poštansko sanduče moguće obraditi sve dok ne isključite zadržavanje čekanje ili podesite datum da biste isključili na čekanje. Zašto da radimo? Ako je poruka uvezeni u poštansko sanduče stare, oni mogu biti trajno izbrisana (očišćeno) jer im period zadržavanja istekla na osnovu postavke zadržavanja konfigurisan za poštansko sanduče. Postaviti poštansko sanduče na čekanje zadržavanje pružiće vreme vlasnika poštanskog sandučeta da biste upravljali ove-uvezene poruke ili da biste promenili postavke za zadržavanje za poštansko sanduče. Pogledajte odeljak Više informacija za predloge o upravljanju zadržavanje čekanje.

 • Najčešća pitanja o korišćenju otpremanje mreže za uvoz PST datoteka u Office 365u članku Najčešća pitanja o uvozu PST datoteka u Office 365.

Povratak na vrh

Korak 1: Kopirajte URL adresu SAS i instalirajte Azure AzCopy

Prvi korak je da preuzmete i instalirate alatku AzCopy Azure AD koja je alatka koju pokrenućete u koraku 2 za otpremanje PST datoteka da biste Office 365. Takođe ćete kopirajte URL adresu SAS za vašu organizaciju. Ova URL adresa je kombinacija mreže URL ADRESE za Azure AD lokacije skladišta u Microsoft oblaku za organizaciju i ključ za potpis deljeni pristup (SAS). Ovaj ključ pruža vam neophodne dozvole za otpremanje PST datoteka na lokaciji za skladištenje Azure AD . Obavezno preduzmite mere predostrožnosti da biste zaštitili SAS URL adresu. To je jedinstvena za vašu organizaciju i će se koristiti u koraku 2.

Važno : Morate da koristite Azure AD AzCopy verziju 5.2 uspešno otpremanje PST datoteka na lokaciji za skladištenje Azure AD . Novije verzije alatku AzCopy nisu podržani za uvoz PST datoteka u Office 365. Uverite se da preuzmete alatku AzCopy na stranici za Otpremanje datoteka preko mreže tako što ćete pratiti procedure u ovom koraku.

 1. Idite na https://protection.office.com/ i prijavite se pomoću akreditiva za administratorski nalog u organizaciji Office 365 .

 2. U levom oknu Centar za usaglašenost i bezbednost, kliknite na dugme upravljanja podacima > Uvoz.

  Napomena : Kako je prethodno navedeno, morate biti Globalni administrator u organizaciji Office 365 za pristup stranici Uvoz u Centar za usaglašenost i bezbednost.

 3. Na stranici Uvoz , kliknite na dugme Ikona „Dodaj“ novi zadatak uvoza.

  Prikazuje se čarobnjak za uvoz posao.

 4. Otkucajte ime zadatka uvoza PST, a zatim kliknite na dugme dalje. Koristite mala slova, brojeve, crtice i podvlake. Ne možete da koristite velika slova ili da sadrže razmake u imenu.

 5. Na stranici Odaberite uvoz vrsta posla , kliknite na dugme Otpremi podataka i zatim kliknite na dugme dalje.

 6. U koraku 2, izaberite stavku Prikaži mreže otpremanje SAS URL.

 7. Nakon što prikazuje se URL ADRESE, kopirajte je i sačuvajte ga u datoteku. Uverite se da biste kopirali ceo URL adresu.

 8. U koraku 3 kliknite na dugme Alatke za preuzimanje AzCopy Azure da preuzmete i instalirate alatku za AzCopy Azure AD .

 9. U iskačućem prozoru, kliknite na dugme Pokreni da biste instalirali AzCopy.

  Napomena : Uverite se da biste instalirali alatku AzCopy na podrazumevanoj lokaciji (% ProgramFiles (x86) %\Microsoft SDKs\Azure) na računaru sa operativnim sistemom Windows 64-bitni).

 10. Kliknite na dugme Otkaži da biste zatvorili stranicu Otpremanje u oblaku .

Povratak na vrh

Korak 2: Otpremanje PST datoteka u Office 365

Sada ste spremni da koristite alatku za AzCopy.exe za otpremanje PST datoteka u Office 365. Ova alatka otpremate i skladišti ih na lokaciji za skladištenje Azure AD u Microsoft oblaku. Da biste dovršili ovaj korak, PST datoteka morati da se nalazi u deljenom resursu ili serveru datoteka iz vaše organizacije. Ovo je poznato kao izvorni direktorijum u sledeću proceduru. Svaki put kada pokrenete alatku za AzCopy možete da navedete direktorijum različitih izvora.

 1. Otvorite komandnu liniju na lokalnom računaru.

 2. Idite u direktorijumu gde ste instalirali alatku AzCopy.exe u koraku 1. Ako ste instalirali alatku u podrazumevanu lokaciju, idite na % ProgramFiles(x86) %\Microsoft SDKs\Azure\AzCopy.

 3. Pokrenite sledeću komandu da biste otpremili PST datoteka u Office 365.

  AzCopy.exe /Source:<Location of PST files> /Dest:<SAS URL> /V:<Log file location>

  Sledeća tabela opisuje parametre i njihove potrebne vrednosti. Imajte na umu da se informacije koje ste dobili u prethodnom koraku koristi vrednosti za ove parametre.

  Parametar

  Opis

  Primer

  /Source:

  Navodi izvorni direktorijum u organizaciji koja sadrži PST datoteka koje će biti priložena Office 365.

  /Source:\\FILESERVER01\PSTs

  /Dest:

  Navodi SAS URL adresu koju ste dobili u koraku 1.

  Ne zaboravite da okružuju vrednost ovaj parametar sa dvostrukih znakova navoda ("").

  Savet : (Opcionalno) Možete da navedete potfasciklu na lokaciji Azure skladišta za otpremanje PST datoteka. Učinite tako što ćete dodati potfascikle lokaciji (iza "ingestiondata") u URL adresi SAS. U prvom primeru ne navedete potfasciklu; To znači da je pst datoteka će biti priložena osnovne (pod nazivom ingestiondata) od lokacije Azure skladišta. Drugi primer otprema PST datoteka u potfasciklu (pod nazivom PSTFiles) u osnovne lokacije Azure skladišta.

  /Dest:"https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D"

  Ili

  /Dest:"https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata/PSTFiles?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D"

  /V:

  Poruka o statusu detaljno izlaze u datoteku evidencije. Podrazumevano je detaljno evidencije njeno ime AzCopyVerbose.log % LocalAppData%\Microsoft\Azure\AzCopy. Ako navedete postojeću lokaciju datoteke za ovu opciju, detaljno dnevnik će biti dodat u tu datoteku.

  /V:C:\Users\Admin\Desktop\Uploadlog.log

  /S

  Ovaj opcionalni prekidač navodi rekurzivna režim tako da AzCopy alatka će kopirati pst datoteka datoteke koje se nalaze u potfascikli u izvorni direktorijum koji je naveden u /Source: parametra.

  Napomena : Ako uključite ovaj prekidač, PST datoteka u potfascikle će imati različite datoteke putanje na lokaciji za skladištenje Azure AD nakon što oni su otpremljene. Moraćete da navedete tačnu datoteka putanje u CSV datoteku koju ste kreirali u koraku 4.

  /S

  Evo primera sintaksa za alatku AzCopy.exe pomoću stvarnih vrednosti za sve parametre:

  AzCopy.exe /Source:\\FILESERVER1\PSTs /Dest:"https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D" /V:C:\Users\Admin\Desktop\AzCopy1.log

  Kada pokrenete komandu, poruka o statusu koje pokazuju napredak otpremanje PST datoteka se prikazuju. Konačni status poruke prikazuje ukupan broj datoteka koje su uspešno otpremljena.

  Savet : Nakon što ste uspešno AzCopy.exe komanda "Pokreni" i proverite da li sve parametre tačne, Sačuvaj kopiju sintaksa komandne linije isti (bezbedne) datoteku koju ste kopirali informacije koje ste nabavili u koraku 1. Zatim možete da kopirate i nalepite ovu komandu u komandnu liniju svaki put kada želite da pokrenete alatku AzCopy.exe za otpremanje PST datoteka na Office 365. Samo vrednosti, možda ćete morati da promenite su one za parametar /Source: . To zavisi od toga izvorni direktorijum gde se nalaze PST datoteke.

Povratak na vrh

(Opcionalno) Korak 3: Prikaz lista PST datoteka priložena Office 365

Kao opcionalni korak, možete da instalirate i koristite Microsoft Azure AD Explorer skladišta (što je u alatku za besplatan, Otvori izvor) da biste videli listu PST datoteke koje ste otpremili u Azure AD blob. Postoje dva dobra razloga da biste to uradili:

 • Uverite se da PST datoteke iz deljene fascikle ili datoteke servera u vašoj organizaciji uspešno priložena Azure AD bloba.

 • Proverite ime datoteke (i potfascikle putanje ako ste je uključili) za svaku PST datoteci otpremiti Azure AD bloba. Ovo je veoma korisna kada kreirate PST mapiranje datoteke u sledećem koraku zato što imate da biste naveli fasciklu putanje i ime datoteke za svaku PST datoteci. Provera imena može pomoći da smanjite potencijalne greške u PST datoteci mapiranje.

Microsoft Azure AD skladišta Explorer je u pregledu.

Važno: Ne možete da koristite Azure AD Storage Explorer da biste izbrisali PST datoteke koje ste otpremili u Azure AD blob. Ako pokušate da izbrišete PST datoteku, dobićete grešku u kojoj piše da nemate neophodne dozvole. Imajte na umu da se sve PST datoteke automatski brišu iz Azure AD oblasti za skladištenje. Ako nema zadataka uvoza u toku, onda se sve PST datoteke u kontejneru ingestiondata brišu 30 dana posle pravljenja najnovijeg zadatka uvoza.

Da biste instalirali Azure AD skladišta Explorer i povežete na oblast za skladištenje Azure AD :

 1. Preuzmite i instalirajte Microsoft Azure skladište Explorer alatka.

 2. Pokrenite Microsoft Azure AD skladišta Explorer, kliknite desnim tasterom miša Za skladištenje nalozi u oknu sa leve strane i zatim kliknite na dugme Poveži sa Azure skladištem.

  Kliknite desnim tasterom miša za skladištenje naloge i zatim kliknite na dugme Poveži sa Azure skladištem
 3. Izaberite stavku koristi deljeni pristup potpis (SAS) URI ili vezu niske i kliknite na dugme dalje.

 4. Izaberite stavku koristi SAS URI , nalepite SAS URL adresu koju ste nabavili u koraku 1 u u polje u okviru URIi zatim kliknite na dugme dalje.

 5. Na stranici rezimea za povezivanje možete Pregledajte informacije o vezi i zatim kliknite na dugme Poveži.

  Kontejner ingestiondata je otvorena. Ona sadrži PST datoteka koja je otpremljena u koraku 2. Kontejner ingestiondata nalazi se u okviru Skladišta nalozi > (SAS-Attached usluge) > Blob Containers.

  Azure skladište Explorer prikazuje listu PST datoteka koja je otpremljena
 6. Kada ste završili sa pomoću Microsoft Azure AD skladišta Explorer, kliknite desnim tasterom miša ingestiondata, a zatim kliknite na dugme Ukloni da prekinete vezu sa u oblast za skladištenje Azure AD . U suprotnom, možete dobiti grešku kada sledeći put pokušate da priložite.

  Kliknite desnim tasterom miša strihnina i kliknite na dugme ukloni da prekinete vezu sa oblast svog Azure skladišta

Povratak na vrh

Korak 4: Kreiranje datoteke mapiranje PST uvoza

Nakon što PST datoteke su otpremljeni na lokaciji za skladištenje Azure ADOffice 365 organizacije, sledeći korak je da biste kreirali zarez razdvojene zarezima (CSV) datoteku koja određuje koje PST datoteka će biti uvezeni u poštanske sandučiće korisnika. Ovaj CSV datoteke u sledećem koraku ćete proslediti kada kreirate uvoz PST posao.

 1. Preuzimanje kopije datoteke uvoza PST mapiranje.

 2. Otvaranje ili čuvanje CSV datoteku na lokalni računar. Sledeći primer prikazuje dovršene uvoz PST mapiranje datoteka (otvorena u program "Beležnica"). To je mnogo lakše da koristite Microsoft Excel da biste uredili CSV datoteke.

  Workload,FilePath,Name,Mailbox,IsArchive,TargetRootFolder,ContentCodePage,SPFileContainer,SPManifestContainer,SPSiteUrl
  Exchange,,annb.pst,annb@contoso.onmicrosoft.com,FALSE,/,,,,
  Exchange,,annb_archive.pst,annb@contoso.onmicrosoft.com,TRUE,,,,,
  Exchange,,donh.pst,donh@contoso.onmicrosoft.com,FALSE,/,,,,
  Exchange,,donh_archive.pst,donh@contoso.onmicrosoft.com,TRUE,,,,,
  Exchange,PSTFiles,pilarp.pst,pilarp@contoso.onmicrosoft.com,FALSE,/,,,,
  Exchange,PSTFiles,pilarp_archive.pst,pilarp@contoso.onmicrosoft.com,TRUE,/ImportedPst,,,,
  Exchange,PSTFiles,tonyk.pst,tonyk@contoso.onmicrosoft.com,FALSE,,,,,
  Exchange,PSTFiles,tonyk_archive.pst,tonyk@contoso.onmicrosoft.com,TRUE,/ImportedPst,,,,
  Exchange,PSTFiles,zrinkam.pst,zrinkam@contoso.onmicrosoft.com,FALSE,,,,,
  Exchange,PSTFiles,zrinkam_archive.pst,zrinkam@contoso.onmicrosoft.com,TRUE,/ImportedPst,,,,

  Prvi red ili red zaglavlja, CSV datoteke navodi parametre koje će se koristiti uvoz PST usluga za uvoz PST datoteka u poštanske sandučiće korisnika. Svako ime parametra je razdvojene zarezima. Svaki red u okviru red zaglavlja predstavlja vrednosti parametara za uvoz PST datoteke za određene poštansko sanduče. Moraćete red za svaku PST datoteku koju želite da uvezete u poštansko sanduče korisnika. Ne zaboravite da zamenite podatke o čuvaru mesta u datoteci za mapiranje stvarne podatke.

  Napomena : Ne menjate ništa u red zaglavlja, uključujući SharePoint parametre; su će biti zanemarene tokom procesa uvoza PST.

 3. Koristite informacije iz sledeće tabele da biste popunili CSV datoteke sa potrebne informacije.

  Parametar

  Opis

  Primer

  Workload

  Navodi Office 365 usluga koja će biti uvezene podatke. Da biste uvezli PST datoteke za poštanske sandučiće korisnika, koristite Exchange.

  Exchange

  FilePath

  Navodi lokaciju fascikle na lokaciji za skladištenje Azure AD otpremljena PST datoteka i u koraku 2.

  Ako nije uključite imenu opcionalno potfasciklu u URL adresi SAS /Dest: parametar u koraku 2, ostavite ovaj parametar prazan u CSV datoteku. Ukoliko ste uključili ime potfascikle, odredite da li je u ovaj parametar (pogledajte drugi primer). Vrednost za ovaj parametar je velika slova.

  U svakom slučaju, Nemojte uključivati "ingestiondata" vrednost za parametar FilePath .

  Važno : U slučaju ime putanju datoteke mora biti isti kao predmet koji ste koristili ako ste je uključili imenu opcionalno potfasciklu u URL adresi SAS /Dest: parametar u koraku 2. Na primer, ako koriste PSTFiles za ime potfascikle u koraku 2, a zatim koristite pstfilesFilePath parametar u CSV datoteku, uvoz PST datoteke neće uspeti. Uverite se da koristite istu veličinu slova u obe instance.

  (ostavite prazno)

  Ili

  PSTFiles

  Name

  Navodi ime PST datoteke koji će biti uvezeni u poštansko sanduče korisnika. Vrednost za ovaj parametar je velika slova.

  Važno : U slučaju ime PST datoteke u CSV datoteci mora biti isti kao PST datoteka koja je otpremljena na lokaciji za skladištenje Azure AD u koraku 2. Na primer, ako koristite annb.pst u Name parametra u CSV datoteci, ali ime stvarni PST datoteke je AnnB.pst, uvoz te PST datoteke neće uspeti. Uverite se da ime PST u CSV datoteku kao stvarni PST datoteka koristi istu veličinu slova.

  annb.pst

  Mailbox

  Navodi e-adresu poštanskog sandučeta koje će biti uvezen PST datoteci.

  Da biste uvezli PST datoteci na neaktivan poštansko sanduče, morate da navedete poštansko sanduče GUID za ovaj parametar. Da biste dobili ovaj GUID, pokrenite sledeću komandu PowerShell u Exchange Online: Get-Mailbox -InactiveMailboxOnly <identity of inactive mailbox> | FL Guid

  Napomena : U nekim slučajevima, možda je više poštanskih sandučića sa istom e-adresu, gde jedan poštansko sanduče aktivne sandučeta i drugog poštanskog sandučeta je u stanju bezalkoholna izbrisane (ili neaktivan). U ovim situacijama, navodite GUID da jedinstveno identifikuje poštansko sanduče da biste uvezli PST datoteke za poštansko sanduče. Da biste dobili ovaj GUID za aktivni poštanske sandučiće, pokrenite sledeću komandu PowerShell: Get-Mailbox - <identity of active mailbox> | FL Guid. Da biste dobili GUID za poštanske sandučiće meke izbrisane (ili neaktivan), pokrenite ovu komandu Get-Mailbox - <identity of soft-deleted or inactive mailbox> -SoftDeletedMailbox | FL Guid.

  annb@contoso.onmicrosoft.com

  Ili

  2d7a87fe-d6a2-40cc-8aff-1ebea80d4ae7

  IsArchive

  Navodi da li želite da uvezete PST datoteka u arhivi poštansko sanduče korisnika. Postoje dve opcije:

  • Vrednost FALSE   Uvoz PST datoteci primarno poštansko sanduče korisnika.

  • Vrednost TRUE   Uvozi PST datoteci arhive poštansko sanduče korisnika.

  Ako ovaj parametar ostavite prazno, PST datoteka je uvezena primarno poštansko sanduče korisnika.

  Napomena : Da biste uvezli PST datoteke za poštansko sanduče zasnovano na oblaku arhiviranja za korisnika čije primarno poštansko sanduče se lokalno, samo odredite tačno za ovaj parametar i navedite e-adresu za lokalno poštansko sanduče korisnika za parametar Mailbox .

  FALSE

  Ili

  TRUE

  TargetRootFolder

  Navodi poštansko sanduče fasciklu koje je uvezli PST datoteci.

  • Ako ovaj parametar ostavite prazno, na PST će biti uvezeni u novu fasciklu imenovani uvezeni koja se nalazi na osnovnom nivou poštanskog sandučeta (isti nivo kao fasciklu Prijemno poštansko sanduče i ostale podrazumevanih fascikli poštanskog sandučeta).

  • Ako navedete /, stavke u PST datoteka će biti uvezen direktno u prijemno poštansko sanduče korisnika.

  • Ako navedete /<foldername>, stavke u PST datoteka će biti uvezeni u fasciklu pod imenom < imefascikle >. Na primer, ako koristite /ImportedPst, stavke će biti uvezen u fasciklu pod imenom ImportedPst. Ova fascikla nalaziti u poštansko sanduče korisnika na istom nivou kao fasciklu Prijemno poštansko sanduče.

  Savet : Razmotrite pokretanje nekoliko pakete za testiranje eksperimentisanje sa ovaj parametar tako da možete da odredite najbolji lokaciju fascikle da biste uvezli pst datoteka datoteka.

  (ostavite prazno)

  Ili

  /

  Ili

  /ImportedPst

  ContentCodePage

  Opcionalno ovaj parametar navodi numeričku vrednost za kodna stranica će se koristiti za uvoz PST datoteka u ANSI format datoteke. Ovaj parametar koristi se za uvoz PST datoteka iz organizacije kineski, japanski i korejski jezik (KJK) jer ovih jezika obično koristite skup dvobajtni znakova (DBCS) za kodiranje znakova. Ako ovaj parametar ne koristi se za uvoz PST datoteke za jezike koje koristite DBCS za imena fascikli poštanskog sandučeta, imena fascikli se često postoji samo jedan nakon uvoza.

  Listu podržanih vrednosti će se koristiti za ovaj parametar, pogledajte članak Kôd stranice identifikatore.

  Napomena : Kao što je prethodno navedena, ovo je opcionalno parametar i ne morate da uključite u CSV datoteku. Ili možete da uključite i ostavite prazno za jedan ili više redova vrednost.

  (ostavite prazno)

  Ili

  932 (koji se identifikator stranice kôd za japanski ANSI/OEM)

  SPFileContainer

  Za uvoz PST, ovaj parametar ostavite prazno.

  Nije primenljivo

  SPManifestContainer

  Za uvoz PST, ovaj parametar ostavite prazno.

  Nije primenljivo

  SPSiteUrl

  Za uvoz PST, ovaj parametar ostavite prazno.

  Nije primenljivo

Povratak na vrh

Korak 5: Kreiranje uvoz PST zadatka u usluzi Office 365

Sledeći korak je da biste kreirali zadatak PST uvoza u uslugu uvoza u Office 365. Kao prethodno objasnio će proslediti uvoz PST mapiranje datoteku koju ste kreirali u koraku 4. Kada kreirate novi posao, Office 365 analizira podatke u PST datoteka, a zatim vam daje priliku da biste filtrirali podatke koji zapravo dobija uvezeni poštanske sandučiće naveden u datoteci mapiranje uvoz PST (Pogledajte korak 6).

 1. Idite na https://protection.office.com i prijavite se pomoću akreditiva za administratorski nalog u organizaciji Office 365 .

 2. U levom oknu Centar za usaglašenost i bezbednost, kliknite na dugme Upravljanje podacima i zatim kliknite na dugme Uvezi.

 3. Na stranici Uvoz , kliknite na dugme Ikona „Dodaj“ novi zadatak uvoza.

  Napomena : Kao prethodno navedene, morate da bude dodeljena uloga poštansko sanduče uvoz izvoz u Exchange Online da biste kreirali zadatak uvoza da biste uvezli PST datoteka Office 365 poštanske sandučiće.

 4. Otkucajte ime zadatka uvoza PST, a zatim kliknite na dugme dalje. Koristite mala slova, brojeve, crtice i podvlake. Ne možete da koristite velika slova ili da sadrže razmake u imenu.

 5. Na stranici Odaberite uvoz vrsta posla , kliknite na dugme Otpremi podataka i zatim kliknite na dugme dalje.

 6. U koraku 4 na stranici Otpremanje u oblaku , kliknite na završim otpremanje datoteke i da imate pristup datoteci mapiranje polja za potvrdu, a zatim kliknite na dugme dalje.

 7. Kliknite na dugme Izaberite mapiranje datoteku da biste prosledili uvoz PST mapiranje datoteku koju ste kreirali u koraku 4.

 8. Iza imena u CSV datoteku se pojavljuje u okviru mapiranja ime datoteke, kliknite na dugme Provera valjanosti da biste proverili CSV datoteke Provera grešaka.

  CSV datoteka mora da bude uspešno Validacija da biste kreirali uvoz PST posao. Obratite pažnju na ime datoteke se menja u zeleno nakon što ga je uspešno potvrdili. Ako provera valjanosti ne uspe, kliknite na vezu Prikaži evidenciju . Izveštaj o grešci za validaciju će se otvoriti sa poruku o grešci za svaki red u datoteci koja nije uspela.

 9. Nakon što PST datoteci mapiranje uspešno odobreno, pročitajte odredbe i uslove dokument i izaberite stavku u polju za potvrdu.

 10. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste prosledili posao, a zatim kliknite na dugme Zatvori kada zadatak je uspešno kreirali.

  Status iskačući stranice se prikazuje sa statusom analizu u toku i novi zadatak uvoza se prikazuje na listi na stranici Uvoz .

 11. Kliknite na dugme Osveži Ikona „Osveži“ da ažurirate informacije o statusu koje se prikazuje u koloni Status . Kada analizu dovrši, a podaci su spremni za uvoz, status se menja u analizu dovršena.

  Možete izabrati stavku zadatka uvoza da biste prikazali stranicu iskačući statusa koja sadrži detaljne informacije o zadatka uvoza kao što su status svakog PST datoteke naveden u datoteci mapiranje.

Povratak na vrh

Korak 6: Filtriranje podataka i počnite da zadatak PST uvoza

Nakon što kreirate zadatak uvoza u koraku 5, Office 365 analizira podatke u PST datoteka (u bezbedne način) identifikovanjem starost stavke i drugačiju poruku tipova uključeni u PST datoteke. Kada analizu bude dovršen i podataka je spreman za uvoz, imate opciju da biste uvezli sve podatke koji se nalaze u PST datoteka ili možete da skratite podataka koji se uvoze postavljanjem filtera koja kontrolišu koji podaci se uvezene.

 1. Na stranici Uvoz u Centar za usaglašenost i bezbednostizaberite stavku spremni da uvezete u Office 365 za zadatak uvoza koji ste kreirali u koraku 5.

  Prikazuje se pregleda stranicu sa informacijama o PST datoteke i druge informacije o zadatka uvoza.

 2. Kliknite na dugme Uvezi u Office 365.

  Prikazuje se stranica Filtriranje podataka . Ona sadrži podatke uvide nastaje kao rezultat analize izvršavaju na PST datoteka Office 365, uključujući informacije o starost podataka.

  U ovom trenutku, imate opciju da biste filtrirali podatke koji će biti uvezeni ili uvoz svih podataka kao.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  1. Da biste skratili podataka koje uvozite, kliknite na dugme da, želim da biste filtrirali pre nego što uvezete.

   Za detaljna uputstva korak po korak o filtriranju podataka u PST datoteka i zatim počinje zadatka uvoza, pogledajte članak Filtriranje podataka tokom uvoženja PST datoteka u Office 365.

   Ili

  2. Da biste uvezli sve podatke u PST datoteka, kliknite na dugme Ne želim da biste uvezli sve, i kliknite na dugme dalje.

 4. Kliknite na dugme Uvoz podataka da biste pokrenuli zadatak uvoza.

  Status zadatka uvoza je prikaza na stranici Uvoz . Kliknite na dugmeOsveži da biste ažurirali informacije o statusu koje se prikazuje u koloni Status Ikona „Osveži“ . Kliknite na dugme da biste prikazali stranicu iskačući statusa koji prikazuje informacije o svakom PST datoteka koju uvozite statusu zadatka uvoza.

Više informacija

 • Zašto uvoz PST datoteka u Office 365?

  • Dobar način da biste migrirali e-pošte u vašoj organizaciji u Office 365je.

  • Adresa usaglašenost potrebama organizacije pomaže vam dozvoljava:

   • Omogući arhiviranje poštanskih sandučića da date korisnicima poštansko sanduče dodatni prostor za skladištenje.

   • Poštanski sandučići mesto na držite želite da sačuvate sadržaj.

   • Koristite Microsoft e-otkrivanja alatke za pretragu sadržaja u poštanske sandučiće.

   • Smernice za zadržavanje koristite da biste kontrolisali koliko sadržaja poštansko sanduče se zadržavaju.

   • Pretražite evidenciju nadzora Office 365 za poštansko sanduče u vezi sa.

  • To vam pomaže da zaštitim od gubitka podataka. PST datoteka koji su uvezeni Office 365 poštanske sandučiće nasleđuju dostupnost funkcije Exchange Online, naspram skladištenje podataka na računaru korisnika.

  • Podaci su dostupni korisniku sa svim uređajima zato što je uskladišten u oblaku.

 • Evo primera potpis deljeni pristup (SAS) URL koji se dobija u koraku 1. Ovaj primer takođe sadrži sintaksa za komandu koju možete da pokrenete u AzCopy.exe alatku za otpremanje PST datoteka da biste Office 365. Obavezno preduzmite mere predostrožnosti da biste zaštitili SAS URL adresu kao što možete da zaštitite lozinke ili druge informacije o bezbednosti.

  SAS URL: https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D
  
  AzCopy.exe /Source:<Location of PST files> /Dest:<SAS URL> /V:<Log file location>
  
  EXAMPLES
  
  This example uploads PST files to the root of the Azure storage location:
  
  AzCopy.exe /Source:\\FILESERVER1\PSTs /Dest:"https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D" /V:c:\Users\Admin\Desktop\AzCopy1.log
  
  This example uploads PST files to a subfolder named PSTFiles in the Azure storage location:
  
  AzCopy.exe /Source:\\FILESERVER1\PSTs /Dest:"https://3c3e5952a2764023ad14984.blob.core.windows.net/ingestiondata/PSTFiles?sv=2012-02-12&se=9999-12-31T23%3A59%3A59Z&sr=c&si=IngestionSasForAzCopy201601121920498117&sig=Vt5S4hVzlzMcBkuH8bH711atBffdrOS72TlV1mNdORg%3D" /V:c:\Users\Admin\Desktop\AzCopy1.log 
 • Kao prethodno objasnio Office 365 uvoz usluga uključuje zadržavanja držite postavka (za privremeni trajanje) kada uvezete PST datoteke za poštansko sanduče. To znači da je RetentionHoldEnabled svojstvo postavljeno na True tako da se smernice za zadržavanje dodeljene poštansko sanduče neće biti obrađena. Ovo daje poštansko sanduče vlasnika vremena za upravljanje porukama uvezene sprečavanjem brisanja ili arhiviranja smernica izbriše ili arhiviranje starih poruka. Ovo su neke korake koje možete preduzeti da biste upravljali ovaj zadržavanje Čekanje:

  • Nakon određenog vremenskog perioda, možete da isključite zadržavanje čekanje tako što ćete pokrenuti komandu Set-Mailbox -RetentionHoldEnabled $false . Uputstva potražite u članku mesto poštansko sanduče na zadržavanje.

  • Zadržavanje čekanje možete da konfigurišete tako da je isključen na neki datum u budućnosti. Učinite tako što ćete pokrenuti komandu Set-Mailbox -EndDateForRetentionHold <date> . Na primer, pod pretpostavkom da je današnji datum 1 jul 2016 i želite zadržavanje čekanje isključena u 30 dana, bi pokrenite sledeću komandu: Set-Mailbox -EndDateForRetentionHold 8/1/2016. U ovom scenariju, možete da ostavite RetentionHoldEnabled svojstvo postavljeno na vrednost True. Više informacija potražite u članku Set-poštansko sanduče.

  • Možete da promenite postavke za smernice za zadržavanje koji je dodeljen poštansko sanduče kako bi starijih stavki koji su uvezeni neće biti odmah izbrisana ili premeštena na arhive poštansko sanduče korisnika. Na primer, da biste produžili zadržavanje starost brisanja ili arhiviranja smernica koja je dodeljena poštansko sanduče na. U ovom scenariju, da isključite zadržavanje čekanje u poštanskom sandučetu kada ste promenili postavke smernice za zadržavanje. Više informacija potražite u članku Podešavanje smernica za arhiviranje i brisanju za poštanske sandučiće u Office 365 organizaciji.

Povratak na vrh

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×