Koristite istaknuto sadržaja Veb segment

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje istaknuto sadržaja Veb segment.

Koristite ovaj Veb segment za dinamički prikaz sadržaja iz biblioteke dokumenata, lokaciju, kolekciju lokacija ili sve lokacije. Podrazumevano, ovaj Veb segment prikazuje najnovijih dokumente. Ako nemate sve dokumente ili stranica na lokaciji, moraćete prvo da biste kreirali ili ih otpremili.

Istaknuti sadržaja

Kako to funkcioniše?

 1. Dodavanje sadržaja Veb segment istaknuto: započinjanje sa dodavanjem Veb segmenta na stranicu.

 2. Izbor sadržaja: odaberite lokaciju izvora (kao što su na lokaciji ili u biblioteci dokumenata) i tip sadržaja da biste prikazali (kao što su dokumenti ili stranice).

 3. Filtriranje i sortiranje: podesite filtere da biste suzili sadržaj da bi prikazao (kao što su dokumenti izmenio trenutnog korisnika) i redosled sortiranja.

 4. Izaberite raspored: izbor između kartica, liste, traci ili sličica rasporedi.

Dodavanje sadržaja Veb segment istaknuto na stranicu

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segmenta sadržaja istaknuto .

  Kada se Veb segment na stranici, možete da promenite naslov tako što ćete otkucati preko podrazumevanog naslova najnovijih dokumenata.

 3. Kliknite na dugme "Uredi" Dugme Uredi Veb segment i izaberite stavku opcije.

Izbor sadržaja

Kada ste dodali Veb segment i vidite okvira sa alatkama za Veb segment, uradite sledeće:

Okno sa alatkama istaknuti sadržaja Veb segment
 1. Sa padajuće liste izvor , izaberite mesto na koje želite da prikažete sadržaj iz: Ova lokacija, ovu kolekciju lokacija, biblioteke dokumenata na ovoj lokacijiili sve lokacije.

 2. Sa padajuće liste tip , izaberite tip sadržaja koji želite da prikažete. Možete da odaberete nešto od sledećeg:

  • Dokumenti (kada odaberete dokumenata, možete takođe odaberite tip dokumenta, kao što su Word, Excel, PowerPoint i tako dalje). Ako želite da prikažete više od jedne tip dokumenta, kliknite na dugme + Dodaj tip dokumenta.

  • Stranica

  • Novosti

  • Video zapisi

  • Slika

  • Događaji

  • Problemi

  • Zadaci

  • Veze

  • Kontakti

  • Sve

  Ako želite da biste prikazali dodatne tipove sadržaja, kliknite na dugme + Dodaj tipa sadržaja.

Filtriranje i sortiranje

Nakon što ste izabrali izvoru sadržaja i tip, možete da podesite opcije filtriranja i sortiranja da biste suzili i organizovanje sadržaja.

Filtriranje i sortiranje
 1. Sa padajuće liste filtera , odaberite šta želite da filtrirate, a zatim unesite određene detalje za filtriranje:

  • Naslov uključuje reči Unesite reči za pretragu za naslove koji želite da pronađete

  • Sadržaj uključuje reči Unesite reči za pretragu za sadržaj koji želite da pronađete

  • Nedavno su dodate Unesite vremenski period od stavke je dodat (kao što je danas, juče, ove sedmice Earlier i tako dalje).

  • Nedavno promenjene Unesite vremenski period od stavku promenio (kao što je danas, juče, ove sedmice Earlier i tako dalje).

  • Kreirao Unesite korisničko ime ako odaberete Izabrani korisnika. U suprotnom, koristite trenutnog korisnika, što će filter za stavke koje su kreirane prikazivanjem ko je stranice u vreme.

  • Izmenio Unesite korisničko ime ako odaberete Izabrani korisnika. U suprotnom, koristite trenutnog korisnika, što će filter za stavke koje su kreirane prikazivanjem ko je stranice u vreme.

  • Ime kolone Ova opcija je dostupna samo kada ste u biblioteci dokumenata izabran sa padajuće liste izvor . Unesite reč da biste suzili listu imena kolona, izaberite svojstvo sa padajuće liste, a unesete kriterijume.

   Korišćenje tokena Za svojstva korisničkog vrednostima, kao što su autor, možete da unesete [ME] oznaku da biste prikazali samo dokumente. Za svojstva sa vrednostima u vezi sa datumima, kao što su izmene, možete da unesete [danas] oznaku da biste prikazali samo dokumenti koji su izmenjene danas. Pored toga, možete da prikažete dokumente pre ili posle današnjeg pomoću [danas] +/-. Na primer, da biste prikazali samo dokumente koji su izmenjeni juče, možete da koristite [danas] -1. Uverite se da koristite razmake u ovu sintaksu.

   Filter za biblioteku dokumenata pomoću ime kolone

  • Upravljanog svojstva Ova opcija je dostupna za sve opcije izvorne osim biblioteke dokumenata. Upravljana svojstva može biti ugrađene ili prilagođene, ali morate pretraživanja. Unesite reč da biste suzili listu pretraživanja svojstava, izaberite svojstvo sa padajuće liste, a unesete kriterijume.

   Korišćenje tokena Za svojstva korisničkog vrednostima, kao što su CreatedBy ili ModifiedBy, možete da unesete [ME] oznaku da biste prikazali samo dokumente. Za svojstva sa vrednostima u vezi sa datumima, kao što su ContentModifiedTime, možete da unesete [danas] oznaku da biste prikazali samo dokumenti koji su izmenjene danas. Pored toga, možete da prikažete dokumente pre ili posle današnjeg pomoću [danas] +/-. Na primer, da biste prikazali samo stavke koje su izmenjene juče, možete da koristite [danas] -1. Uverite se da koristite razmake u ovu sintaksu.

   Istaknuti sadržaj sa filterom upravljanog svojstva

   Za opšte informacije o upravljanim svojstvima u članku upravljana svojstva i pretraga. Listu dostupnih svojstava potražite u članku Pregled popisanih i upravljanih svojstava.

 2. Sa padajuće liste Sortiraj po , odaberite željenu opciju. Podrazumevana vrednost je najnovija.

Odaberite raspored

Odaberite kartice, listu, reklamni pano ili sličica, a zatim unesite broj stavke koje želite da prikažete i da li želite da prikažete Veb segment kada nema stavki koje se nalaze.

Raspored

Napomena : Ako ste upoznati sa prethodnim verzijama programa SharePoint, istaknuto sadržaja je novije, pojednostavljena verzija Veb segment pretrage sadržaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×