Koristite funkciju video zapisima i obogaćenim medijima u sistemu SharePoint

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcija video zapisa i obogaćenih medija sistema SharePoint omogućava biblioteku resursa, tip biblioteke dokumenata. Biblioteku resursa može pomoći da upravljanja resursima obogaćenih medija kao što su slike, audio i video zapisa, naročito za SharePoint 2013 i 2016. Za SharePoint Online, pogledajte članak Šta je to biblioteka dokumenata?

Da biste omogućili funkciju video zapisima i obogaćenim medijima, morate imati dozvole da biste promenili funkcije kolekcije lokacija.

  1. Na stranici " Postavke lokacije ", u okviru Administracija kolekcije lokacijaizaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

  2. Na stranici " Funkcije kolekcije lokacija ", u okviru video zapisa i obogaćenih medija, kliknite na dugme Aktiviraj.

  3. Podešavanje biblioteke resursa za skladištenje slika, zvuk ili video datoteke.

  4. Na stranici biblioteke ili dugmeta " Novi dokument " na traci kliknite na dugme Nova stavka . Kada izaberete stavku video zapis sa liste, imate opciju da biste otpremili, povezivanje ili ugrađivanje video zapisa.

Da biste saznali više o tome kako da dodate sadržaj u biblioteku resursa, pogledajte članak Otpremanje videa, zvuka, ili slika u biblioteku resursa. Da biste saznali kako da ugradite medijsku datoteku na SharePoint stranici, Dodaj video ili zvuk na stranicu. Otkrijte kako da kreirate neke od sličica, u članku hvatanje ili menjanje video sličice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×