Koristite funkcije VoiceOver za pretragu na lokacijama sa SharePoint aplikaciju za iOS

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Traženje SharePoint lokacije lako pomoću VoiceOver čitač ekrana ugrađenih za iOS uređaj, zajedno sa MicrosoftSharePoint aplikaciju za iOS.

Napomene : 

 • Da biste pristupili SharePoint Online sa operativnim sistemom iOS, morate da instalirate i koristite Microsoft SharePoint aplikacije iz prodavnice aplikacija.

 • Tasterske prečice i navigacije u aplikaciji SharePoint mogu se razlikovati od onih u lokalnom proizvoda (SharePoint Server).

 • Možete da koristite pokrete ili spoljnoj tastaturi. .

 • Neke funkcionalnosti u SharePoint Online se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program "prvo izdanje". Organizacijama koje ne učestvuje u programu prvog izdanja ili ne koriste moderni prikaz u bibliotekama dokumenata SharePoint možda ćete videti različite korisnički interfejs od onog koji je opisan u ovoj temi.

 • Ova tema pretpostavlja da koristite čitač ekrana ugrađene, VoiceOver.

U ovoj temi

Pokretanje aplikacije SharePoint

 1. Otvorite aplikacijuSharePointMicrosoft.

 2. Da se prijavite, premestite fokus na dugme prijavljivanje u SharePoint Online i zatim dodirnuti.

 3. Prijavite se u nalog Office 365 vaše organizacije.

Traženje lokacije

Da biste pronašli SharePoint Online lokaciju, posle možete otvoriti i prijavite se pomoću SharePoint aplikacije:

 1. Premeštanje fokusa na dugme " Pretraži " koje se nalazi u gornjem desnom delu ekrana. Da biste otvorili pretragu, dodirnite dvaput.

 2. Fokus je na polje za pretragu . Otkucajte tekst koji se pojavljuje u polju Ime lokacije koju pokušavate da pronađete. Na primer, ako pokušavate da biste pronašli lokaciju ljudski resursi preduzeća, otkucajte HR.

 3. Na tastaturi na dnu ekrana, premestite fokus na u donjem desnom uglu sve dok ne čujete "Pretraga" i zatim dodirnuti.

  Rezultati pretrage se pojavljuju. Podrazumevano izvedene tabele je podešen na lokacijama , tako da se rezultati pokazuju SharePoint Online lokacija koje imaju imena koje uključuju otkucani tekst.

 4. Da biste čuli rezultate, prevucite nadole na ekranu. Čitač ekrana čita imena lokacija.

 5. Da biste otišli na lokaciju, dodirnite dvaput.

U zavisnosti od toga kako je lokacija postavljena, različiti sadržaj može se otvoriti kada kliknete na dugme lokacije.

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×