Koristite drugu stranicu za matičnu stranicu SharePoint lokacije

Koristite drugu stranicu za matičnu stranicu SharePoint lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint novi utisak pri radu sa stranicama su sjajan način da dele ideje pomoću slike, dokumentima i Veb segmenata. Možete da kreirate i objavljivanje stranica brzo i lako i izgledaju odlično na bilo kom uređaju. Možete takođe da postojeće stranice na matičnu stranicu za lokaciju, čak i ako koristite klasični SharePoint lokacije.

Ako već niste kreirali stranice, možete učiniti pomoću koraka za Dodavanje stranice na lokaciji. Kada imate objavljivanje stranice koji želite da koristite matične stranice, uradite sledeće:

  1. Idite do stranice biblioteke lokacije. Da biste to uradili:

    Na lokaciji, izaberite stavku stranice u navigaciji sa leve strane. Ili, ako ne vidite stranice, idite na Postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika u gornjem desnom uglu, a zatim sadržaj lokacije. Na stranici "sadržaj lokacije", izaberite stavku stranica lokacije.

  2. Iz unutar biblioteke, Pronađite stranicu koju želite da učinite na matičnu stranicu i izaberite je tako što ćete kliknuti na kružni opciju sa leve strane naslova stranice.

  3. Kliknite na vertikalne tri tačke (...) pored naslova stranice i izaberite stavku napravi matičnu stranicu.

    Uverite se komanda Početna stranica

Napomena: Ako ne vidite opcije menija gorenavedenu, prikazujete u biblioteci stranice u klasičnom iskustva. Da biste videli ove opcije, prebacite biblioteku dokumenata na novo iskustvo tako što ćete kliknuti na dugme Izađi klasični utisak pri radu sa leve strane. Više informacija o prebacivanju iz i klasični iskustvo možete pronaći u prebacite podrazumevani iskustvo za liste ili biblioteke sa novom ili klasični dokumenta.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×