Koristite Word Viewer za čitanje i štampanje dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako nemate instaliran Word , možete da koristite Word Viewer za otvaranje, prikaz ili štampanje dokumenata koji su kreirani u Word 2010, Word 2007, Office Word 2003, Word 2002 ili Word 2000. Da biste uredili, sačuvate ili kreiranje dokumenata, moraćete da instalirate Word ili bez korišćenja programa Word, besplatnu verziju programa Word koji se izvršava u pregledaču.

Preuzimanje i instaliranje Programa Word Viewer.

Važno : Microsoft Word Viewer je koji se povlačenje u novembar 2017. U tom trenutku, prikazivač više neće biti dostupan za preuzimanje i nećete primati bezbednosne ispravke. Da biste nastavili besplatno prikazivanje Word datoteke, preporučujemo da instalirate aplikaciju Word za mobilne uređaje ili skladištenje dokumenata u OneDrive ili Dropbox, gde ih je Word Online otvara u pregledaču.

U Word aplikaciji za mobilne uređaje, posetite skladište za vaš uređaj:
Google Play
iTunes
Microsoft prodavnica

Takođe pogledajte

Ako imate Word 2007 ili noviju verziju, a želite da izvršite promene u dokumentu koji je kreiran u ranijoj verziji programa Word, pogledajte članak Otvaranje dokumenta u starijoj verziji programa Word.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×