Koristite Veb segment za ugradnju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje ugradi Veb segment.

Možete da prikažete sadržaj na stranici sa drugih lokacija (kao što je YouTube video, na primer). U zavisnosti od lokacije, možete da koristite adresu na lokaciji ili da ugrađeni kôd koji obezbeđuje lokacije. Informacije o korišćenju kôd za ugradnju potražite u članku Dodavanje sadržaja na stranicu pomoću web segmenta ugradi.

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Ugradi .

  3. U okviru sa alatkama sa desne strane, dodajte URL adresu Veb lokacije ili kôd za ugradnju sa lokacije.

    Ugrađivanje Veb segment alatke za polje

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×