Koristite Veb segment za tok

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na Microsoft Stream Veb segment.

Microsoft Stream je nova usluga video koji koristi stepen video da biste omogućili deljenje znanja pametna enterprise lakše komunikacije i povezivanja u bezbednog poslovnom okruženju. Microsoft Stream je izabrana za Office 365 Video; Međutim, ove dve usluge zajedničko postoji u periodu prelaz. Oba se zasnivaju na usluge Azure Media Services i koristite isti protok video tehnologiju, omogućavajući reprodukciju na nivou preko bilo kog uređaja. Više informacija potražite u članku Veb lokacije Microsoft Stream.

Dodavanje toka video zapisa

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite tok Veb segment.

  3. Kliknite na dugme Dodaj video ili kanal.

    Microsoft Stream Veb segment

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane izaberite izvor (jedan video ili kanal), nalepite adresu video zapisa i opcionalno, postavite početnu tačku za video zapis.

    Microsoft Stream video okvira sa alatkama

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×