Koristite Veb segment za lokacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na lokacijama Veb segment.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Web segmentu lokacije omogućava vam da se automatski prikazati povezane sa lokacije čvorišta (kada je lokacije čvorišta u upotrebi), ili trenutni korisnik nedavne lokacije (koji su isti kao prikazan na SharePoint matičnoj stranici korisnika). Ako imate određene lokacije koje želite da prikažete, imate opciju da biste izabrali one umesto automatski prikazuje lokacije.

U web segmentu lokacije

Kada lokacije prikazuju se u web segmentu, svaki uključivaće ime lokacije, vezu ka i najnovije aktivnost na lokaciji za lokaciju. Najnovije ispravke korisnika i prikaza su primeri aktivnost lokacije.

Dodavanje lokacije Veb segmenta na stranicu

 1. Idite na stranicu koju želite da dodate Veb segment.

 2. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 3. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru naslov region i kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu .

 4. U sa alatkama Veb segment, koristite polje za pretragu da biste potražili lokacijama. Zatim izaberite stavku lokacija Veb segment.

Kada koristite lokacije čvorišta, Veb segment automatski će se prikazati lokacije koje su povezane sa lokacije čvorišta koja stranicu je deo.  Ako to ne želite, možete da izaberete određene lokacije ili trenutni korisnik česti lokacije umesto toga.

Odaberite koje lokacije da biste prikazali

 1. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment sa leve strane Veb segment da biste otvorili okvir sa alatkama za lokacije .

 2. Uradite sledeće:

  • Da biste izabrali određene lokacije da biste prikazali, kliknite na dugme Izaberite stavku lokacije, i zatim potražite lokaciju koju želite da dodate ili izaberite jednu ili više lokacija sa lokacijama povezana sa ovom čvorišta, Česti lokacijeili nedavne lokacije. Zatim potvrdite izbor u poljima za potvrdu za lokacije koje želite da prikažete.

  • Da biste automatski prikazali lokacije, izaberite stavku sve lokacije u čvorištu (samo kada koristite lokacije čvorišta), ili Česti lokacija za trenutni korisnik (koji prikazuje iste lokacije kao oni na korisnika SharePoint matičnoj stranici).

   Postavke segment Veb lokacije

Promena rasporeda

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment da biste otvorili okvir sa alatkama za lokacije .

 3. U okviru raspored, izaberite sličica, kartice,ili sažet. Imajte na umu da možete da promenite redosled lokacija samo u raspored na karticama.

  Postavke rasporeda lokacije Veb segment

Promena redosleda lokacije

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment da biste otvorili okvir sa alatkama za lokacije .

 3. U okviru raspored, izaberite kartice. Možete da promenite redosled stavki samo u raspored na karticama.

 4. U Veb segmentu na stranici, prevucite i otpustite lokacije u željeni redosled.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×