Koristite Veb segment za događaje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje događaje Veb segment, što vam omogućava da lako prikazan predstojeće događaje na stranici.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Događaji

Dodajte Veb segment za događaje

Dodavanje događaja

Dodajte Veb segment za događaje

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment događaja .

 3. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment sa leve strane da biste podesili opcije za Veb segment.

 4. Izaberite izvor za događaje: liste događaja na ovoj lokaciji, Ova lokacija, ovu kolekciju lokacija, Izaberite stavku lokacijeili sve lokacije. Ako vaša lokacija je povezan sa lokacije čvorišta, će takođe imate opciju da biste izabrali sve lokacije u čvorištu ili Izaberite stavku lokacije iz čvorišta.

  Izaberite izvor za događaje

  Napomene: 

  • Kada kliknete na dugme Izaberite stavku lokacije, možete da pronađete na lokaciju koju želite da dodate ili izaberite jednu ili više lokacija sa čestih, ili nedavne lokacije.

  • Liste događaja: ako postoji više od jedne liste događaja na lokaciji, možete da izaberete onaj koji želite. Ako nemate postojeću listu, Veb segment događaje kreira praznu listu događaja za vas, sa podrazumevanih postavki za listu kalendara.

  • Ako odaberete da biste prikazali događaje iz više lokacija, a ne vidite sve događaje prikazana na stranici, pogledajte članak Kako događaje iz više lokacija su pronađeni i prikazati.

 5. Ako na listi kategorija, možete izabrati jednu od koje želite da filtrirate događaje koje prikazuju.

 6. Izaberite opseg datuma za koje želite da filtrirate na događaje u padajućoj listi opseg datuma . Možete da odaberete sve predstojeće događaje (podrazumevano), ove sedmice, sledeće dve sedmice, ovog mesecaili ovom kvartalu.

 7. Izaberite raspored: sličica ili sažet.

  Izbor rasporeda u događaje Veb segment okno svojstava.

Dodavanje događaja

Na objavljivanje stranice, možete početi da dodajete događaje.

Napomena: Možete da dodate događaje na sačuvanu ili objavljeni stranice, ali ne na stranicu koja je u režimu uređivanja.

 1. Kliknite na dugme Dodaj događaj.

 2. Imenujte događaj na vrhu stranice. Opcionalno, možete da dodate sliku u oblast naslova tako što ćete kliknuti na dugme Dodaj sliku u gornjem levom uglu.

  Stranice za događaj
 3. Odaberite stavku datuma i vremena u odeljku kada .

 4. U odeljku gde unesite lokaciju ili adresu. Ako lokacija se prepozna, imate opciju da dodate mapu.

 5. U odeljku vezu , možete da unesete veze za sastanak na mreži ako je imate. Stavi na vezu u polju Adresa , a zatim dodajte ime za prikaz. Ako ne sastanka na mreži i uneti ništa, ovaj odeljak se neće pojaviti u slučaju.

 6. Odaberite kategoriju (kao što je sastanak, rad sate, preduzeća, praznika i tako dalje) ako želite događaj da biste prikazali kada Filtrirano po toj kategoriji. Da biste dodali sopstvene kategorije, jednostavno uneti u prostoru.

 7. Obezbedite opis u oblasti za ovaj događaj .

 8. Ako imate osobe koje želite da istaknete za ovaj događaj (kao što su kontakti, specijalni gosti ili zvučnike) možete da dodate njihova imena ispod opis događaja. Samo korisnici u vašoj organizaciji mogu se dodati.

 9. Kada završite, kliknite na dugme Sačuvaj.

  Kada ste sačuvali na događaj, možete da uredite tako što ćete kliknuti na događaj sa stranice, a zatim kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice događaj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×