Koristite Veb segment za brzo grafikona

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Veb segment brzo grafikona.

Napomena : Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Koristite Veb segment brzo grafikona da biste dodali jednostavnu grafikone na stranicu. Unesite vaše tačke podataka, Dodavanje oznaka, izaberite tip grafikona, kolone ili kružni, i objavi.

Dodavanje Veb segment brzo grafikona

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment brzo grafikona .

  3. Kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment da biste konfigurisali postavke brzo grafikona.

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane, odaberite tip grafikona.

  5. Unesite tekst oznake horizontalne ose i numeričku vrednost za vertikalne ose.

  6. U odeljku podatke , dodajte oznaku i numeričku vrednost za vašu tačku podataka. Kliknite na dugme + Dodaj da biste kreirali dodatne podatke ukazuje na maksimalno 12 tačaka.

    Postavke brzo grafikona web segmenta

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×