Koristite Veb segment za aktivnost lokacije

Koristite Veb segment za aktivnost lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na lokaciji aktivnost Veb segment.

Ovaj Veb segment automatski prikazuje nedavne aktivnosti na lokaciji, kao što su datoteke otpremljene izmene napravljene, liste i biblioteke, kreirane i tako dalje. Dodaj Veb segment i najnovije aktivnost je stigao automatski.

Web segment aktivnosti lokacije

Dodavanje lokacije aktivnost Veb segmenta na stranicu

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment aktivnost lokacije .

  3. Da biste promenili broj stavki prikazan na stranici, kliknite na dugme Uredi Veb segment Dugme Uredi Veb segment sa leve strane i unesite broj u okviru sa alatkama, u okviru Prikaži ovoliko stavke odjednom. Zatim kliknite na dugme Primeni.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×