Koristite Veb segment za Yammer

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Yammer feeda Veb segment.

Ako vaša organizacija ima aktivnu mrežu Yammer (na primer: www.yammer.com/contoso.com), možete da poboljšate saradnju ugradnjom Yammer feed na stranici.

Veb segment za Yammer

Dodajte Yammer feed

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Yammer feeda .

  3. Kliknite na dugme Dodaj feeda.

  4. U okviru Veb adresu nalepite Veb adresu za Yammer grupu, osobe, temi ili početak koji želite da koristite. Koje možete da podesite veličinu feeda prikaz da mala, srednje ili velike sa padajuće liste veličinu prikaza .

    Okvir za Yammer feeda Veb adresu

Napomena : Yammer feeda Veb segment možda ne podržavaju svi tipovi Yammer feeda. Za više informacija pogledajte članak Ugrađivanje Feed Yammer centar za projektante.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×