Koristite Veb segment za PowerApps

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje PowerApps Veb segment.

PowerApps je usluga koja omogućava da kreirate poslovne aplikacije koje se pokreću u pregledaču ili na telefonu ili tabletu, bez kodiranja iskustva obavezno. Pošto ste kreirali ili prilagođene aplikacije pomoću usluge, možete da ga dodate u SharePoint stranicu sa Veb segmentom PowerApps. Samo unesite Veb adresu u aplikaciju ili ID-a aplikacija, a zatim promenite veličinu aplikaciju tako da se uklopi na stranicu.

Dodavanje Veb segmenta PowerApps

 1. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment PowerApps .

 2. Kliknite na dugme Dodaj aplikaciju.

  Dugme "Dodaj aplikaciju"

 3. U oknu svojstva sa desne strane, unesite PowerApps Veb vezu ili aplikacije ID u polju veza Veb aplikacija ili ID-a . Ako ne znate vezu ili ID-a, pogledajte članak Pronalaženje Veb vezu ili ID-a za vaše aplikacije

  Okno za svojstva Power aplikacije

 4. Ako podrazumevana veličina aplikacije premali ili se neće uklopiti na stranici, možete da promenite veličinu aplikaciju tako što ćete prevući na dugme za promenu veličine u donjem desnom uglu Veb segment.

  Promena veličine dugmeta

Napomene: 

 • Dodavanje aplikacije na stranici automatski ne daje dozvolama korisnika za korišćenje aplikacije korisnicima morate imati odobren pristup da biste prikazali aplikacije. Da biste saznali kako da delite aplikacije sa određenim korisnicima ili bezbednosne grupe ili celu organizaciju, pogledajte članak Deljenje aplikacije u PowerApps.

 • PowerApps su dizajnirani da najbolje rade sa fiksnim veličina. Za raspored stranice, aplikacije koje najčešće koristite uspravni položaj uklopi u 1-3 ili tri kolone rasporeda. Aplikacije koje se obično koristi položeni položaj uklopi raspored sa jednom kolonom.

 • PowerApps (pregled) Veb segment za SharePoint Online ne podržava na još uvek čitača ekrana ili tastaturu za navigaciju.

Pronađite Veb vezu ili ID-a za aplikaciju

 1. Idite na http://powerapps.com i prijavite se ako je potrebno.

 2. Na levoj nagivation izaberite stavku aplikacije .

 3. Pronađite i izaberite aplikaciju koju želite da koristite.

 4. Na kartici Detalji o nađite Veb vezu ili ID-a.

  Veza Veb aplikacije Power i ID-a

Napomene: 

 • Korisnici koji prikazuju aplikaciju na stranici mora je odobren pristup aplikacije ugrađivanje aplikacija ne daje automatski dati dozvole da biste koristili aplikaciju. Da biste saznali više o deljenju aplikaciju sa određenim korisnicima ili bezbednosne grupe ili celu organizaciju, pogledajte članak Deljenje aplikacije u PowerApps.

 • PowerApps su dizajnirani da najbolje rade sa fiksnim veličina. Obično, aplikacije koje koristite u uspravni položaj uklopi u 1-3 ili tri kolone rasporeda. Aplikacije koje koristi položeni položaj uklopi jedne kolone rasporeda.

 • PowerApps web segmenta (pregled) za SharePoint Online ne podržava na još uvek čitača ekrana ili tastaturu za navigaciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×