Koristite Veb segment za Power BI

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. YThis članak opisuje Power BI izveštaja Veb segment.

Veb segment izveštaj Power BI vam omogućava da lako ugrađivanje interaktivni izveštaj o Power BI na stranici. Ugrađeni izveštaji su potpuno bezbedno tako da možete lako da kreirate bezbednog interni portalima.

Power BI Veb segment

Dodajte Veb segment za Power BI

Da biste saznali kako da koristite Veb segment za Power BI, pogledajte članak ugrađivanje sa izveštaja Veb segment u sistemu SharePoint Online na lokaciji Power BI dokumentaciju.

Napomene : 

  • Korisnici koji prikazuju izveštaj moraju da imaju Power BI Pro licencu. Ako nemaju Power BI Pro licencu, one će morati da upisivanje za Power BI Pro ili početak besplatnu probnu verziju usluge Power BI Pro.

  • Ugrađivanje izveštaja u sistemu SharePoint Online ne automatski daje korisnicima dozvole da biste prikazali izveštaj, čak i ako korisnici imaju dozvole da biste prikazali stranicu. Dozvole za prikazivanje u izveštaju su postavljene u okviru Power BI usluga. Više informacija potražite u članku Granting pristup izveštaja u Ugradi sa izveštaja Veb segment u sistemu SharePoint Online.

  • Power BI (pregled) Veb segment za SharePoint Online ne podržava na još uvek čitača ekrana ili tastaturu za navigaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×