Koristite Veb segment za Power BI

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Power BI izveštaja Veb segment.

Veb segment izveštaj Power BI vam omogućava da lako ugrađivanje interaktivni izveštaj o Power BI na stranici. Ugrađeni izveštaji su potpuno bezbedno tako da možete lako da kreirate bezbednog interni portalima.

Power BI Veb segment

Dodajte Veb segment za Power BI

Da biste saznali kako da koristite Veb segment za Power BI, pogledajte članak ugrađivanje sa izveštaja Veb segment u sistemu SharePoint Online na lokaciji Power BI dokumentaciju.

Napomene: 

  • Izdavači Power BI izveštaja mora imati Power BI Pro licence. Korisnici koji prikazuju izveštaj mora imati barem Power BI besplatno licence ako izveštaj je primenjen na Power BI Premium kapacitet. Ako izveštaj nije primenjena na Power BI Premium kapacitet, korisnici koji biste pregledali izveštaj takođe treba Power BI Pro licencu. Ako nemaju Power BI licencu, one će morati da Upisivanje za Power BI ili početak besplatnu probnu verziju usluge Power BI.

  • Ugrađivanje izveštaja u sistemu SharePoint Online ne automatski daje korisnicima dozvole da biste prikazali izveštaj, čak i ako korisnici imaju dozvole da biste prikazali stranicu. Dozvole za prikazivanje u izveštaju su postavljene u okviru Power BI usluga. Više informacija potražite u članku Granting pristup izveštaja u Ugradi sa izveštaja Veb segment u sistemu SharePoint Online.

  • Power BI (pregled) Veb segment za SharePoint Online ne podržava na još uvek čitača ekrana ili tastaturu za navigaciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×