Koristite Veb segment za Office 365 Video

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na Office 365 Video Veb segment.

Koristite ovo da biste prikazali video direktno na stranicu iz vaše organizacije za Office 365 Video portal.

Napomena : Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o planovima na prelaza za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video. Kada ste pokrenuli pomoću toka, možete da koristite Veb segment za tok.

Dodavanje video zapisa na Office 365

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Office 365 Video .

  3. Kliknite na dugme Dodaj video zapisa.

    Veb segment za Office 365 Video

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane, kliknite na dugme Idi u vašoj organizaciji video portal da biste pronašli video koji želite, a zatim nalepite vezu za video u polje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×