Koristite Veb segment za Office 365 Video

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak se odnosi na Office 365 Video Veb segment.

Koristite ovo da biste prikazali video direktno na stranicu iz vaše organizacije za Office 365 Video portal.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o planovima na prelaza za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video. Kada ste pokrenuli pomoću toka, možete da koristite Veb segment za tok.

Dodavanje video zapisa na Office 365

  1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

  2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Office 365 Video .

  3. Kliknite na dugme Dodaj video zapisa.

    Veb segment za Office 365 Video

  4. U okviru sa alatkama sa desne strane, kliknite na dugme Idi u vašoj organizaciji video portal da biste pronašli video koji želite, a zatim nalepite vezu za video u polje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×