Koristite Veb segment za Galerija slika

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje galerije Veb segment za sliku.

Napomena : Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Koristite galeriju Veb segment za sliku da biste delili kolekcija slika na stranici. Izaberite slike sa birač datoteke ili ih prevucite u Veb segment. Dinamički takođe možete da prikažete slike iz biblioteke po vašem izboru.

Dodavanje Veb segmenta za sliku galerije

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokružen znak plus koji se koristi za dodavanje modernog veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Galerija slika .

 3. Kliknite na dugme Dodaj naslov Unesite naslov za vaše galerija.

 4. Kliknite na Uredi Veb segment dugme Dugme Uredi Veb segment da biste naveli raspored.

  Sa pločicama raspored, možete da odaberete odnos širina/visina (1:1, 16:9 ili 4:3), a možete da prevučete i otpustite slike unutar web segmenta da ih prerasporedite.

  Slika galerije Veb segment pločicu prikaza

  Sa rasporedom na traci , možete da postavite da li će se automatski smenjivanje slike i brzinu kojom da biste se kretali. Ne možete da promenite redosled slike u ovom rasporedu.

  Prikaz slika galerije Web segmenta galerije

Izaberite pojedinačne slike

 1. Prevucite slike u web segmentu ili kliknite na dugme Dodaj slike.

 2. Izaberite sliku za nedavne ili pronađite sliku na lokaciji, vaš računar ili vezu.

 3. Kliknite na dugme Otvori da biste dodali slike koje ste izabrali.

 4. Za svaku sliku, možete da uključite naslov, opis i alternativni tekst tako što ćete kliknuti na dugme Uredi Dugme Uredi Veb segment na svaku sliku.

 5. Da biste dodali više slika, prevucite i otpustite slike na stranici ili kliknite na dugme + Dodaj da biste izabrali dodatne slike.

Dinamički prikaz slika iz biblioteke

Kada prikazujete dinamički slike iz biblioteke, možete da dodate i uklanjanje slike iz biblioteke i galerije web segmenta slike će se ažurirati da biste prikazali trenutni skup slika u biblioteku.

 1. U okviru slika Veb segment sa alatkama izaberite dinamičko prikazivanje slika iz biblioteke dokumenata.

 2. Izaberite biblioteku gde se nalaze slike. Možete da uključite i potfascikle.

 3. Izaberite maksimalan broj stavki koje želite da prikažete.

  Slika galerije opcija

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×