Koristite Veb segment za Galerija slika

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje galerije Veb segment za sliku.

Napomena : Neke funkcionalnosti se postepeno uvode u organizacije koje su se opredelile za program „Prvo izdanje“. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Koristite galeriju Veb segment za sliku da biste delili kolekcija slika na stranici. Jednostavno izaberite slike sa birač datoteke ili ih prevucite u Veb segment. Kad kreirate kolekciju, možete da prevučete i otpustite slike da ih prerasporedite po potrebi.

Dodavanje Veb segmenta za sliku galerije

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Galerija slika .

 3. Izaberite lokaciju na kojoj su uskladišteni slike.

 4. Izaberite sliku za nedavne, pronađite i otpremite sa uređaja ili da umetnete slike koje želite da koristite vezu. Kliknite na dugme Otvori da biste dodali slike koje ste izabrali.

  Umetanje dokumenta Veb segmenta
 5. Za svaku sliku, možete da uključite naslov, opis i alternativni tekst tako što ćete kliknuti na dugme Uredi Dugme Uredi Veb segment na svaku sliku.

 6. Da biste dodali više slika, prevucite i otpustite slike na stranici ili kliknite na dugme + Dodaj da biste izabrali dodatne slike.

 7. Kliknite na dugme Dodaj naslov Unesite naslov za vaše galerija.

 8. Kliknite na Uredi Veb segment dugme Dugme Uredi Veb segment da biste naveli raspored.

  Slika galerije Veb segment pločicu prikaza

  Prikaz slika galerije Web segmenta galerije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×