Koristite Veb segment za Bing mape

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada dodate moderni stranicu na lokaciji, dodavanje i prilagođavanje web segmenatakoji predstavljaju sastavne blokove za stranice sa. Ovaj članak opisuje Bing mapama Veb segment.

Koristite Veb segment Bing mape za dodavanje mape na stranicu. Unesite adresu ili poznato ime i mape će se pojaviti. Možete da odaberete drugu mapu tip, kao što su puta ili iz vazduha. Takođe možete da promenite nivo zumiranja ili date mapu pin prepoznatljivo ime.

Dodavanje Bing mape

 1. Ako već niste u režimu uređivanja, kliknite na dugme Uredi u gornjem desnom uglu stranice.

 2. Zadržite pokazivač miša iznad ili ispod postojeće Veb segment ili u okviru oblasti naslova, kliknite na dugme Zaokruženi znak plus korišćene za dodavanje moderan Veb segmenta na stranicu , a zatim izaberite Veb segment Bing mape .

 3. Kliknite na dugme Dodaj naslov Unesite naslov za mape.

 4. Unesite adresu u polje za pretragu i izaberite stavku O365 Dugme "Pretraži" .

 5. Izaberite ili puta, iz vazduhaili Streetside prikaz da biste odabrali prikaz kao podrazumevani za mapu. Za prikazu iz vazduha takođe možete li da biste prikazali oznake za sve gradova, ulice, itd.

  Napomena: Neke lokacijama, streetside prikaza nije podržan.

  Bing mapa Web segmenta mape tip

 6. Da biste promenili nivo zumiranja za mapu, kliknite + ili - u gornjem levom uglu mape.

 7. U okviru sa alatkama sa desne strane, odaberite da li ili ne želite da prikažete PIN-a oznake na mapi. Ako da, otkucajte tekst koji želite da se pojave u okviru kačenje oznaka . Takođe možete da promenite tekst za adresu prikazanu na mapi u polju Adresa da biste prikazali .

  Bing mapa Web segmenta okvira sa alatkama

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×