Koristite Vanmrežne postavke u programu Outlook na vebu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pristup van mreže vam omogućava da koristite Outlook na vebu na laptop ili stonom računaru kada niste povezani sa Internetom. Kada omogućite pristup van mreže, Outlook na vebu radi u režimu rada van mreže po potrebi u zavisnosti od mrežnu vezu. Kada ste na mreži, Outlook na vebu automatski ažurira informacija o van mreže. Da biste koristili pristup van mreže, potreban vam je najmanje Internet Explorer 10, Safari 5 ili Chrome 24.

Odaberite svoju verziju za uputstva

Uputstva su malo drugačija u zavisnosti od toga da li koristite novi Outlook na vebu. Odaberite verziju programa Outlook na vebu koju koristite da biste videli korake koji se odnose na vas.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Beta verzija programa Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za novi Outlook na vebu.

AKO VAŠE POŠTANSKO SANDUČE IZGLEDA KAO...

Outlook na vebu

Pogledajte Uputstva za klasični Outlook na vebu.

Napomena: Ako je vaša organizacija dodala svoj logotip na traku sa alatkama, možda ćete videti nešto malo drugačije od onoga što je prikazano iznad.

Uputstva za novi Outlook na vebu

Pristup van mreže nije dostupna u novi Outlook na vebu. I dalje možete da koristite nalog Outlook na vebu dok van mreže u Outlook za Windows ili Mac, Outlook mobilne aplikacije ili druge aplikacije za e-poštu koji podržavaju rad van mreže na lični računar ili mobilni uređaj.

Uputstva za klasični Outlook na vebu

Šta mogu da radim kada sam van mreže?

Većina zadataka koje možete obaviti na mreži dostupno je kada ste van mreže. Zadaci koje možete obaviti van mreže uključuju, ali nisu ograničeni na sledeće:

 • Čitanje i odgovaranje na poruke

 • Slanje novih poruka

 • Prikazivanje i uređivanje kalendara

 • Odgovaranje na pozive za sastanak

 • Prikazivanje i uređivanje kontakata

Ako pokušate da uradite nešto što nije dostupno van mreže, videćete poruku o grešci ili će se ono što radite poništiti. Sve što radite van mreže biće otpremljeno na server kada se ponovo povežete sa mrežom.

Kako se uključuje ili isključuje pristup van mreže?

 1. Prijavite se u Outlook na vebu.

 2. Izaberite stavku Postavke Ikona „Postavke“ > Vanmrežne postavke.

 3. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Uključi pristup van mreže.

 4. Izaberite stavku U redu.

Kada uključite pristup van mreže u nekim pregledačima, možda ćete videti upozorenje sa porukom da veb lokacija zahteva prostor na disku. Da biste imali najbolje iskustvo van mreže, prihvatite zahtev za prostorom.

Upozorenje: Ne treba da uključujete pristup van mreže na računaru koji delite sa drugima.

Šta još treba da znam?

 • Pristup van mreže možda neće učiniti svu e-poštu i sve informacije iz kalendara dostupnim van mreže. Neke od dostupnih funkcija i ograničenja su sledeće:

  • Poslednjih nekoliko dana poruke. Podržani fascikle obuhvataju prijemno poštansko sanduče, radne verzije i sve fascikle prikazane u poslednjih nekoliko dana, najviše 20 fascikle. Ako ste prikazivali više od 20 fascikle u poslednjih nekoliko dana, najnovijih 18 plus prijemnog poštanskog sandučeta i radne verzije će biti dostupne.

  • U svakoj fascikli koja je dostupna van mreže videćete tri dana sadržaja ili 150 stavki, koje god je veće.

  • Prilozi nisu dostupni kada ste van mreže.

  • Ograničeni skup predstojećih podsetnika kalendara. Ako ste dugo van mreže, podsetnici kalendara će prestati da funkcionišu dok se ne povežete sa mrežom i dok Outlook na vebu ne preuzme trenutne informacije.

  • Samo će primarni kalendar biti dostupan van mreže.

  • Sve stavke u fascikli „Kontakti“ plus sve osobe kojima često šaljete e-poštu i sve kojima ste nedavno poslali e-poštu.

  • Pristup van mreže ne uključuje arhivirane fascikle, fascikle tima, zadatke ili omiljene lokacije.

  • Ne možete pretraživati ili sortirati stavke u poštanskom sandučetu kada ste van mreže i ugrađeni filteri neće funkcionisati kada ste van mreže.

 • Morate omogućiti pristup van mreže na svakom računaru za koji želite da bude u mogućnosti da koristi Outlook na vebu kada nije povezan sa mrežom.

 • Pristup van mreže za Outlook na vebu dizajniran je za prenosive računare kao što su laptopovi i notebook računari. On se ne može omogućiti u pregledačima na manjim uređajima kao što su tablet računari i pametni telefoni.

 • Veb pregledač određuje gde će se na računaru uskladištiti vanmrežne informacije i koliko prostora mogu da zauzimaju. Ako se vanmrežne informacije ne uklapaju u prostor koji je odvojen za to, možda ćete biti upitani da ga povećate. Ako nije moguće povećati prostor, manja količina informacija će biti dostupna kada budete van mreže.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×