Koristite Outlook 2016 bez naloga e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili Outlook 2016 kao menadžer ličnih informacija bez naloga e-pošte, koristite sledeće korake.

  1. Kliknite na taster Windows, a zatim otkucajte Pokreni.

  2. U prozoru "Pokreni", otkucajte Outlook.exe /PIM <your profile name> i kliknite na dugme u redu. Ovo će kreirati novi profil u programu Outlook bez naloga e-pošte. Zatim možete da koristite Outlook da biste uskladištili kontakti, zadaci i informacije iz kalendara.

Napomena : Ako kreirate Outlook profila bez e-adresu, kontakti, zadaci ili stavke kalendara možete kreirati samo biće dostupan na računaru na kojem ste kreirali profil. Ako koristite Outlook na drugom računaru ili uređaju, nijedan od vaše informacije će sinhronizovati osim ako dodajete nalog e-pošte u Outlook koji podržava deljenje kontakte, zadatke i stavke kalendara.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×