Koristite OneDrive for Business za iOS

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje aplikacije OneDrive na iPad, iPhone ili iPod Touch uređaju da biste radili sa nalozima usluge OneDrive for Business , kao i lične OneDrive nalog.

Otpremanje, rad sa i premestite datoteke na isti način u OneDrive for Business u iOS aplikacije, kao i vaše lične OneDrive. Da biste saznali više, pogledajte članak Pronalaženje i rad sa datotekama u OneDrive za iOS.

Dodavanje OneDrive for Business naloga

Možete da dodate nalog u usluzi OneDrive for BusinessOneDrive aplikaciju za iOS, ako vaša organizacija koristi OneDrive for Business.

  1. Otvorite aplikaciju OneDrive i dodirnite ikonu osoba Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na vrhu ekrana.

  2. Dodirnite stavku Dodavanje usluge OneDrive for Business.

  3. Na ekranu za prijavljivanje unesite adresu e-pošte i lozinku koje koristite za preduzeće, školu ili drugu organizaciju.

    Kada je vaša organizacija koristi SharePoint 2013 ili SharePoint Server 2016, prijavljivanje proces se razlikuje od Office 365. Na ekranu za prijavljivanje, dodirnite imate URL adresu SharePoint Server? Unesite Veb adresu SharePoint servera da biste nastavili proces prijavljivanja. Veb adrese, poznat i kao URL, može da izgleda kao http://portal.

Napomene: 

  • Da biste se prijavili u OneDrive for Business, organizacija treba da ima kvalifikovani SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate. Druga mogućnost je da vaša organizacija ima sopstvenu primenu sistema SharePoint Server.

  • Ne možete da se prijavite pomoću više naloga OneDrive for Business iz iste organizacije.

Ako imate problema sa prijavljivanjem u OneDrive for Business nalog, pokušajte da se prijavite na adresi https://portal.office.com/onedrive ili se obratite organizaciji IT sektoru.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

Da biste se prebacivali između ličnih OneDrive naloga i OneDrive for Business naloga ili između više OneDrive for Business naloga, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu osoba Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na vrhu ekrana, a zatim dodirnite ime naloga za koji želite da koristite.

Možete da dodate samo jednu lični nalog u aplikaciju OneDrive . Da biste otvorili različite ličnog naloga, dodirnite ikonu osoba Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na vrhu ekrana, dodirnite ikonu informacija Ikona "informacije" u aplikaciji OneDrive za iOS pored naloga koji želite da se odjavite, a zatim dodirnite Prijavi se sa ovog naloga. Zatim se ponovo prijavite na nalog koji želite da koristite.

Korišćenje koda

Možete da podesite četvorocifreni kôd da biste sprečili druge korisnike na iOS uređaju da pristupa vašem nalogu OneDrive for Business . Da biste to uradili, otvorite aplikaciju, dodirnite ikonu osoba Ikona „Osoba“ u aplikaciji OneDrive za iOS na vrhu ekrana, dodirnite stavku postavke OneDrive postavke , a zatim dodirnite kôd preklopnik da biste uključili i da biste uneli vaš kôd.

Dodatna pomoć za OneDrive for Business

Pogledajte srodnu Pomoć za OneDrive for Business.

Postavite pitanje na forumu zajednice OneDrive for Business.

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×