Koristite OneDrive for Business na Windows phone

Koristite OneDrive for Business na Windows phone

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pristup OneDrive for Business nalozi na Windows telefon sa istom OneDrive aplikacije pomoću aplikacije da biste otpremili, deljenje i rad sa datotekama na vašem nalogu OneDrive for Business je isto kao da radi sa ličnog naloga.

Dodavanje naloga OneDrive for Business na Windows phone

  1. U OneDrive, dodirnite meni OneDrive meni > Postavke naloga.

  2. Dodirnite stavku Dodaj nalog, a zatim dodirnite Poslovni ili školski nalog.

  3. Unesite znak u informacije možete da koristite za OneDrive for Business nalog, a zatim dodirnite stavku prijavljivanje.

Napomena : Da biste se prijavili OneDrive for Business, organizaciju mora da bude u odgovarajući SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate. Ne možete da se prijavite pomoću naloga iz lokalnog direktorijuma.

Ako imate problema sa prijavljivanjem u OneDrive for Business nalog, pokušajte da koristite Veb pregledač na telefonu da se prijave na https://portal.office.com/onedriveili se obratite IT odeljenju.

Prebacivanje iz jednog naloga u drugi

OneDrive aplikacije u operativnom sistemu Windows phone vam omogućava da lične OneDrive nalog i jedan ili više OneDrive for Business naloge.

Dodirnite meni OneDrive meni na vrhu ekrana, a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

Napomena : Možete da imate više naloga OneDrive for Business uz aplikaciju OneDrive , ali samo jedan lični nalog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Šta je OneDrive for Business?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×