Koristite Office 365 grupama umesto poštanskim sandučićima na lokaciji

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poštanski sandučići na lokaciji koristi mnogo organizacije kao njihov alatka za saradnju koji odaberete. Došla je uobičajeni poštansko sanduče će vam pomoći da koordinacije i skladištite tim ili projekat srodne e-pošte na jednom mestu i SharePoint lokacije za skladištenje na zajedničke datoteke. Međutim, promenjen onako kako su sarađivali osoba ima godina, klijenti zatražile rešenje koje podiže više aktivni obrazac za saradnju. Stoga, da imaju ukinut poštanskim sandučićima na lokaciji i pokušavate da biste premestili na Office 365 grupama koje obezbeđuju mnogo bogatiji utisak saradnju.

Više informacija o odluku potražite u članku Svoja mišljenja i negodovanja od poštanskih sandučića na lokaciji.

Grupe u usluzi Office 365 omogućavaju vam da odaberete skup osoba koje želite da sarađujete sa i lako podešavanje kolekciju resursa za te osobe da biste delili. Ne morate da brinete o ručno dodeljivanja dozvola resursi jer dodavanje članova u grupu automatski daje dozvole su im potrebne za alatke za grupu pruža.

Office 365 grupe prevazilaze šta poštanskim sandučićima na lokaciji nude i uključuju:

 • Pristup gosta – sa poštanskim sandučićima na lokaciji mogao da obezbedi osobama izvan vaše organizacije pristup. Sa grupama možete ponuditi goste pristup e-pošte razgovore, datoteke i deljenu OneNote beležnicu.

 • Deljene prijemno poštansko sanduče – gde se izvrši razgovori tradicionalno imate u poštanskom sandučetu. Ovaj Deljeni prijemno poštansko sanduče je u potpunosti pretraživanja tako da kreira dnevna arhive grupe poruka. Nove članice grupe možete da pretražujete ili pomeranje unazad kroz istoriju da biste došli na brzinu brzo o tome šta je bio komunicirali grupi prethodno.

 • Deljene datoteke biblioteke - grupi ima SharePoint datoteke biblioteke gde korisnici mogu se skladište, deljenje i saradnja na dokumentima, radne sveske, prezentacije, slike ili bilo koju drugu vrstu datoteke su im potrebne za rad na.

 • Deljeni kalendar - grupi dobija deljeni kalendar da biste objavili događaje povezane sa grupom. Svaki član koji se pretplatili na grupu automatski pozvani na događaje objavljene kalendar te događaje može da se pojavi na svoje kalendare u Office 365 ako žele.

 • Deljenu OneNote beležnicu - grupi automatski ima deljenu OneNote beležnicu gde članovi grupe mogu da prikupljanje i saradnja na informacije. Mnogo grupa koristite beležnicu da biste kreirali dnevna wiki stranice sa najčešća pitanja i drugim resursima.

 • Sadržaj je Podložan prepoznavanju - grupe u programu Outlook koji su javni u vašoj organizaciji podrazumevano, što znači da su jednostavna za druge osobe u vašoj organizaciji da otkriju i pridruživanje ili pregledajte materijal u grupi. Ako je više osetljivi sadržaj grupe možete se prebaciti na grupu da biste privatno, koje skriva sadržaj iz koje nisu članovi i zahteva vlasnika grupe da odobri sve zahteve za priključivanje.

 • Samouslužnog kreiranja - administratori ne morate da ide tako što ćete zahteva od korisnika da kreirate grupe. Korisnici mogu da kreiraju sopstvene grupe po potrebi. Ako želite da kontrolišete koji korisnici u vašoj organizaciji da kreirate grupe u članku kontrolisanje ko može da kreira Office 365 grupama.

Upravljanje direktorijuma

Držanje direktorijum u okviru kontrola je problem svakog administratora. Evo nekih alatki za Office 365 grupama nude će vam pomoći da biste olakšali:

 • Imenovanje smernice - imenovanja smernice omogućavaju vam da definišete koje jesu i nisu prihvatljivi imena za grupe. Koji sprečava korisnike pruža laik ili zabranjeno imena grupe. Pored toga, možete da nametnete preduzeća standardne prefiksa ili sufiksa za imena grupe.

 • Dinamički članstvo - dinamičke članstvo vam omogućava da članstvo u grupi postavio pravilo, što dodaje (ili uklanja) Članovi grupe na osnovu metapodataka (kao što su odeljenje ili ulogom) u aktivnom direktorijumu.

 • Skrivena članstvo u grupi – ako imate razlog lista članova u grupu da bude poverljivo, na primer, ako su članovi studente, možete da sakrijete listu članova izvan lica.

 • Kreiranje dozvole - tamo možda neke osobe iz vaše organizacije koje ne želite da imate mogućnost da kreirate nove grupe. Postoji nekoliko tehnika za Upravljanje dozvolama za kreiranje u direktorijumu.

 • Nadgledanje evidencije – možete da imate više pouzdanosti što dozvoljava korisnicima za kreiranje grupa i upravljanje članstvo u grupi zato što Office 365 grupama nadzora evidencije vam omogućavaju da pratite koji je kreirao ili izbrisane određenoj grupi ili izvršili promene u članstvo grupe.

Upravljanje isporukom

Upravljanje isporukom vam pruža nekoliko metoda da rukujete kako se poruke treba da slanja ili prijema po grupi. Pored toga, postoje alatke za nadgledanje toka te poruke.

 • Slanje u vidu ili Pošalji u ime - ove postavke dozvoljava navedeni korisnicima da šalju e-poruke kao da su iz ili su u ime grupe.

 • Pošiljalac ograničenja - ove postavke dozvoljava da kontrolišete ko ima dozvolu za slanje poruka grupi. Grupe može da bude konfigurisan tako da dozvoli e-poštu izvan lica, ali možda ćete želeti da biste ograničili koje samo određene izvan stranke.

 • Spoljni korisnik podršku - pozivanjem gosti u grupu možete da odaberete da budu uključene u e-poštu razgovore u grupi.

 • Pravila prenosa - pravila za prenos radi za grupe baš kao i za Exchange. Pravila možete da potražite poruke koje ispunjavaju određene uslove, a zatim da deluju na poruke.

 • Upozorenja e-pošte – upozorenja e-pošte su informativno poruke prikazuje korisnicima dok su pišete poruku. Oni može pomoći da smanjite obaveštenja o neisporučivanju tako što ćete upozorenje korisnika ako je verovatno izvan stranama ili premaši poruku kvota svoju poruku.

 • Više proxy adrese - grupe mogu da sadrže pseudonime baš kao poštansko sanduče korisnika. Dodatni proxy adrese mogu biti korisni za prihvatanje poruke poslate na druge te pseudonime ili što vam olakšava da dođete do grupe koja ima mnogo ili teško pravopisa ime.

 • Max slanje/prijem veličina - ove kvote može pomoći da smanjite probleme sa grupom primanju (ili slanja) izuzetno velika poruke kako biste bolje upravljanje zahtevima za skladištenje i propusni opseg.

Smernice za sadržaj

Office 365 vam pruža neke alatke za upravljanje vrstu sadržaja koji se dele u vašoj grupi.

Smernice za korišćenje - moći ćete da definišete smernice za korišćenje za Office 365 grupama – da biste Obrazujte korisnike o najboljim praksama koje pomažu zadržali svoje grupe efikasne i Obrazujte ih na interni sadržaja smernice. Primer potražite: Smernice za korišćenje za Microsoft klijenata i partnera.

Klasifikacije podataka – moći ćete da biste kreirali sistem za klasifikaciju prilagodljive podataka za Office 365 grupama koje omogućava razdvajanje grupa po tipu smernica (npr, „Neklasifikovani”, „poslovni poverljivim” ili „poverljivo”). Na ovaj način, grupa možete dati smernice drugi sadržaj u vašoj organizaciji. Proširivi smernica omogućava organizaciji da biste konfigurisali krajnje tačke koje se zove kad god grupe je kreiranje ili promena – a zatim možete da primenite sopstvene smernice za kreiranje grupe ili promenite.

Zašto su mi ova izmena?

Poštanski sandučići na lokaciji pozivaju pasivne obrasca za saradnju. Sa saradnju postali više kritičnih za moderni timovima, naši korisnici sve tražili su rešenja koji pružaju više aktivni saradnju iskustva. Stoga, smo odlučili da se poštanski sandučići na lokaciji i reklamiranje upotrebu grupe.

Prvi koraci uz grupe je lako i mogu da se radom minuta.

Kreiranje SharePoint Online lokaciju tima koja se dobija uz Office 365 grupe tako što ćete pratiti ove korake:

 1. Idite na SharePoint Online. Možete da dobijete tako što ćete prijavljivanje na Office 365 portal na https://www.office.comzatim kliknuti na pokretanje aplikacija u gornjem desnom uglu pregledača.

 2. Kliknite na + Kreiranje lokacija na matičnoj stranici SharePoint i odaberite Lokaciju tima

 3. Unesite novo ime lokacije tima i opis, u oknu koje se pojavljuje. Popunite sva druga polja organizaciji zahteva i kliknite na dugme dalje.

 4. Dodavanje vlasnici i članovi lokaciju u oknu sledeće i kliknite na dugme Završi. Možete odabrati da biste dodali isti članovi koji pripada u klasičnom iskustvo lokacije tima.

Novokreirani SharePoint Online lokaciju tima sada je spreman za upotrebu. Pogledajte članak Kreiranje lokacije tima u sistemu SharePoint Online za više detalja.

Da biste pristupili grupa, kliknite na pokretanje aplikacija i stavke pošta. Pronaći će na kartici grupa u oknu fascikle i grupe će se kreirati za te sa istim imenom kao ime lokacije u sistemu SharePoint. Ova grupa kuće Deljeno poštansko sanduče u obliku razgovora razmaka, na karticu datoteke koji daje brzi prikaz dokumenata stranice iz SharePoint lokacije, grupe kalendara i beležnice koje mogu biti prikazane na SharePoint lokaciji.

Sada ste spremni da koristite grupe.

Šta je moj postojeće poštanskim sandučićima na lokaciji?

Mi shvatamo da neki od vas možda važnih podataka u poštanskim sandučićima lokacije koji će treba za kontinuitet poslovanja vaše. U postojeći Poštanske sandučiće lokacije će nastaviti da rade kao i ranije u ovom trenutku.

Šta ako koristim Project Online?

Ako ste korisnik Project Online nećete moći da se povežete sa SharePoint Online lokaciju tima. Međutim, možete da nastavite da koristite lokaciju tima projekta klasični iskustvo koji će nastaviti da funkcioniše, minus mogućnost da kreiraju nove poštanskog sandučeta lokacije. Ako vam je potrebna sa adresom rešenje zajedno sa lokacije, preporučujemo vam da kreirate novu Office 365 grupu i koji koristite za e-poštu. Pogledajte članak Kreiranje grupe u programu Outlook za više detalja.

Radimo procesu radi na dugoročno rešenje i će vas obavestiti kad imamo rešenje.

Šta je sledeće?

Počeli smo da upoznate alatke administratora zakupca da biste se povezali postojeće SharePoint lokacija tima na novi Office 365 grupe. Za više informacija pogledajte ovu poruku.

Dodatne informacije

Slušamo vas

Ovaj članak je poslednji put ažurirana 10 jul 2018 kao rezultat komentare. Ako pronašli ove informacije korisno i posebno ako niste, koristite kontrole za povratne informacije ispod da biste nas obavestili kako da ga bolje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×