Koristite Office 2016 za sinhronizaciju Office datoteke koja se otvara

Koristite Office 2016 za sinhronizaciju Office datoteke koja se otvara

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sa Office 2016 i OneDrive for Business, možete da zajedničko uređivanje i deljenje dokumenata desno od Office aplikacija kao što su Word, Excel, PowerPoint i Visio. Ako sinhronizujete datoteke na svoj računar, OneDrive i Office zajednički rad na sinhronizaciju dokumente i omogućavaju da radite sa drugim osobama na deljenim dokumentima u isto vreme.

Napomena : Za saradnju i deljenje dokumenata na ovaj način, morate Windows računaru koji pokreće najnoviju verziju sistema Office 2016 (Klikni i Pokreni verziju 16.0.6741.2027 ili novije verzije) i OneDrive for Business kao deo Office 365 poslovne pretplate.

Šta da radim kada dobijem neusaglašenost Office sinhronizaciju?

Ova postavka je na kada prvi put pokrenete pomoću Office 2016 i čuvanje datoteka u OneDrive for Business. Office 2016 datoteka za vas se automatski sinhronizuje. Život se dešava ponekad, mada i može doći do neusaglašenosti kada Office program će prestati sa radom neočekivano ili kada dve osobe urede nešto u isto vreme i nešto nije u redu.

Postavljanje datoteka saradnju i neusaglašenosti postavke sinhronizacije za Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

To možete zaključiti OneDrive način rukovanja neusaglašenosti ako ikada pojave:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na plavom OneDrive - < vaše preduzeće > oblaku ikonu OneDrive for Business na sistemskoj traci poslova trake zadataka, a zatim izaberite stavku postavke.

  OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli OneDrive ikonu.)

 2. Izaberite karticu Office .

  Snimak ekrana kartice "Office" u postavkama za nove OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju

 3. Da biste prestali da koristite Office 2016 da biste sinhronizovali Office datoteke, opozovite izbor u polju za potvrdu koristi Office 2016 da sinhronizujete datoteke da otvori .

  Napomena : Ako isključite postavku Korišćenje sistema Office 2016 da biste sinhronizovali datoteke da otvori , sve promene koje izvršite vi i druge osobe Office datoteke će se više objedinjavati automatski. Takođe, neće moći da dele dokument direktno iz Office aplikacija.

 4. U okviru neusaglašenosti, odaberite jednu od sledeće postavke:

  • Dozvoli mi da odaberem da objedinite promene ili zadrži obe kopije To znači da Office datoteke (Word, Excel, PowerPoint ili Visio) OneDrive klijenta za sinhronizaciju će vas pitati da li bi radije zadrži obe kopije datoteke ili otvorite datoteku u Office da objedinite promene.

  • Uvek da držite obe kopije (Preimenovanje kopiju na ovom računaru) Ova opcija automatski čuva obe kopije datoteke u okviru imena.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×