Koristite čitač ekrana da biste sačuvali dokument u programu Word Online u fascikli OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koristite Word Online, možete da kreirate, ažurirate i redigovanje dokumenata. Word Online automatski čuva vaš rad u oblaku, zbog čega nećete pronaći na dugme Sačuvaj. Ali takođe možete da sačuvate dokument u fascikli OneDrive.

Napomene : 

 • Word Online je aplikacija zasnovanih na Vebu, pa tasterske prečice i navigaciju mogu da se razlikuju od onih u Word 2016. Saznajte više o funkcijama pristupačnosti u programu Word Online.

 • Ova tema pretpostavlja da JAWS korisnici imaju funkciju virtuelne meniju trake isključeno. Kada koristite Word Online, preporučujemo da koristite Internet Explorer kao pregledač.

Koristite čitač ekrana da biste sačuvali dokument u programu Word Online u fascikli OneDrive
 1. Da biste premestili fokus na traku, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + F6 dok se ne čujete ime kartice.

 2. Pritisnite tastere Shift + Tab dok ne čujete "Datoteka dugme", a zatim pritisnite taster Enter.

 3. Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete "Sačuvaj kao", a zatim pritisnite taster Enter.

 4. U oknu Sačuvaj kao , pritisnite taster STRELICA NADOLE da biste izabrali na sledeći način:

  • Da biste sačuvali dokument u fascikli OneDrive po prvi put, izaberite stavku kartica Sačuvaj kao da biste premestili u oknu Sačuvaj kao.

  • Pritisnite taster STRELICA NADOLE da biste prešli na dugme Sačuvaj kao i pritisnite taster Enter. Čućete "Kreiraj kopiju ove datoteke u istoj fascikli na mreži. Unesite ime za ovu datoteku.

  • U dijalogu Sačuvaj kao otkucajte ime datoteke, pritisnite taster Tab dok ne dođete do dugmeta Sačuvaj , a zatim pritisnite taster Enter.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×