Koristite čitač ekrana da biste pronašli lokacije u sistemu SharePoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite čitača ekrana u SharePoint Online pretraživanje lokacije u vašoj organizaciji SharePoint za podlokacije koje su važne za projekte. Pomoću funkcije pretrage, možete da pronađete lokacije treba brzo direktno sa matične stranice.

Napomene : 

U ovoj temi

Traženje lokacije na mreži

 1. Prijavite se na nalog Office 365 vaše organizacije i pokrenite aplikaciju SharePoint .

 2. TAB dok se ne čujete „Ide meniji, Region za pretragu”. (U Narator, čujete „polje za pretragu, pritisnite taster Enter da biste prosledili”.)

 3. Da biste pronašli lokaciju, uradite nešto od sledećeg:

  Da biste pretraživali listu čestih lokacija:

  1. Pritisnite taster strelica nadole. Čujete „Prikaz liste lokacija” i puno ime prve lokacije. (U naratoru, čujete ime prvu pločicu, puno ime od prvog lokacije, i „x”.)

  2. Da biste istražili listu, koristite tastere strelica nagore i strelica nadole.

  3. Da biste otišli na lokaciju, pritisnite taster Enter.

  Da biste pronašli lokaciju sa imenom koje znate:

  1. Otkucajte ime lokacije, i pritisnite taster strelica nadole.

  2. Kada čujete „Prikaz liste lokacija” i ime lokacije, pritisnite taster Enter. (U naratoru, čujete ime lokacije pločicu, puno ime lokacije, i „Jedan od x”.)

  Da biste pronašli lokacije sa samo ključnu reč:

  1. Otkucajte ključnu reč u polju Ime lokacije i pritisnite taster strelica nadole. Na primer, ako otkucate marketinga i pritisnite taster Enter, na listi sa rezultatima pretrage može da uključuje Marketinških dokumenata, Marketinške kampanje i Prodaja i Marketing.

  2. Kada čujete „Prikaz liste lokacija” i ime prve lokacije, da biste se pomerali kroz listu, koristite tastere strelica nadole i strelica nagore. (U naratoru, čujete ime pločicu prvi lokacija, puno ime od prvog lokacije, i „x”.)

   Savet : U nekim pretrage vezu Prikaži više rezultata je dostupna na kraj liste rezultata pretrage. Da biste otvorili proširene liste sa rezultatima, kada čujete „Pogledajte više rezultata veza”, dvaput pritisnite taster Enter. (U NarrNaratorator, pritisnite taster Enter jednom.) Novo okno se otvara sa razvijenim listu lokacija i čujete „Rezultati lokacija”. Da biste istražili listu, koristite tastere strelica nadole i strelica nagore. Da biste videli više lokacija, pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete da „Vide o svim lokacijama da podudaranje pretrage veze” i pritisnite taster Enter.

  3. Kada čujete ime lokacije koju tražite, pritisnite taster Enter.

Napomene : Takođe možete pronaći na lokaciji pregledanjem česti lokacije i Predložene lokacije liste na matičnoj stranici.

 • U JAWS:

  1. TAB dok ne čujete „Česti tabela, kolona, red nešto”.

  2. Da biste pregledali pločice lokacije:

   • Pritisnite taster strelica nadole dok ne čujete „Sledite lokacije, ime prve lokacije, potvrđen izbor u polju za potvrdu” ili „lokacija, ime prve lokacije, nije potvrđen izbor u polju za potvrdu”.

   • Dvaput pritisnite taster RAZMAKNICA. To će aktivirati taster sa strelicom nadesno, što vam omogućava da pregledate druge lokacije.

   • Da biste prešli na sledeću lokaciju, pritisnite taster sa strelicom nadesno.

  3. Pratite ili prestanak praćenja lokacije, kada čujete ime lokacije, pritisnite taster strelica nagore. Čujete „Praćenje lokacije, ime lokacije, potvrđen izbor u polju za potvrdu” ili „Praćenje lokacije, ime lokacije, nije potvrđen izbor u polju za potvrdu”. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu, pritisnite taster RAZMAKNICA.

  4. Da biste čuli detalje o lokaciji, kao što su ko je izmenio na lokaciji, pritisnite taster strelica nadole.

 • U Narator:

  1. TAB dok se ne čujete „Nema stavke u prikazu”.

  2. Da biste pregledali lokacije pločice, koristite taster strelica nadesno.

  3. Da biste čuli ime lokacije ili da prati ili prestanete da pratite lokaciju, kada čujete „Nema stavke u prikazu”, pritisnite taster strelica nagore. Čujete „odjavljena prati, za potvrdu” ili „Opozvan prati lokaciju, za potvrdu” i ime lokacije. Potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu, pritisnite taster RAZMAKNICA.

  4. Da biste čuli detalje o lokaciji, kao što su ko je izmenio na lokaciji, pritisnite taster strelica nadole.

Tehnička podrška za korisnike sa teškoće

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Dodatne informacije

Koristite čitač ekrana da biste istražili sledeću i nedavno listu lokacija u sistemu SharePoint Online

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×